Ecological Clay & Loam

Leemstuc Leempleister Kleistuc leemfinish Basisleem Tadelakt

Showroom voor Leemstuc
Leempleister Kleistuc Leemfinish Basisleem Tadelakt

De met leem of klei afgewerkte wanden en plafonds doen denken aan klassieke interieurs door de geschiedenis heen. Het brengt de natuurlijke warmte van de zon van de Provence in uw keuken, neem een bad omgeven door het rustige aardse gevoel van een Japanse spa of reis naar een levendige Toscaanse villa telkens wanneer je de eetkamer betreedt. Of je nu aan de kust woont, in een woning, in de grote stad of op een boerderij, de mogelijkheden zijn eindeloos.
AndreasLandman
Designer

Clay plaster

leemstuc

Loam fires

Ecologisch Leem & Klei

Passie voor leemstuc & klei maakt dat we een betrouwbaar aanspreekpunt zijn met ruime ervaring in Leem, American Clay, Basisleem en Leemfinish.

Als leem- en kleistukadoors kunnen wij al je creatieve ideeën in praktijk brengen en daar desgewenst onze inspiratie aan toevoegen. Wij geven een finishing touch aan jouw interieur die aansluit bij jouw persoonlijke leefomstandigheden en woonwensen.

Of het nu gaat om een strakke moderne look, boerderij of bedrijfspand, wij zorgen voor bijzondere, eigenzinnige en niet alledaagse leem, klei, basisleem, wandverwarming en leemfinish afwerking. 

Voor ieder budget hebben wij een decoratieve oplossing. kom gerust langs in onze ecologisch LEEM & KLEI SHOWROOM waar u inspiratie van de producten kunt opdoen.

InterPleister Showroom te Almere voor Stucadoorswerkzaamheden en vloeren
Showroom InterPleister. Operetteweg 3E, 1323 VJ Almere
(Next to the police office)

Showroom floor, wall and ceiling

Wide range of finishes
for every budget: loam & Clay, Italian & bathroom stucco, concrete look as well as mouldings, skirting boards and indirect LED lighting

Customer first

Customisation is delivered on your requirements. We think along with you. Together, we create a total solution for your home.

Family business

Sinds 1962, al drie generaties, staat dit famille bedrijf voor vakwerk en kwaliteit. Wij zijn bevlogen en hebben passie voor ons werk.

Breng een bezoek aan onze leem & klei showroom in Almere

Make an appointment to visit our showroom so you can be assured that our staff will have extensive personal attention to your living requirements and you won't have to wait long.

Leemstuc brengt kleur, sfeer en een gezonde leefomgeving in woning en werkomgeving

Leem bestaat grofweg voor de helft uit zuurstof en 20% tot 40% uit Silicium. Vooral dit materiaal bezorgt leem zijn unieke warmte- en vochtregulerende eigenschappen. Leem is schimmelwerend en antistatisch. Deze unieke eigenschappen geeft een gezond en evenwichtig binnenklimaat. Wij hebben leem en klei van verschillende leveranciers met elk zijn unieke eigenschappen en kleuren pallet. Zo hebben we Tierrafino Leemfinish, Leempleister DURO, Glansstuc LISTRO, Basisleem, Kleipleister en American Clay

Basisleem laat je huis, kantoor ademen

Basisleem is goed voor het klimaat in je huis èn daarbuiten. Binnen zorgt het voor een comfortabele en gezonde atmosfeer omdat leem een teveel aan vocht uit de lucht haalt en het weer teruggeeft als de lucht droger is. Zo is leem ’s winters warm en in de zomer koel. Buiten je huis draagt basisleem bij aan geringere belasting van onze aarde omdat basisleem een 100% natuurlijk materiaal is.

Basisleem is recyclebaar, je kunt het opnieuw gebruiken. Afval bestaat eigenlijk niet bij leem. Een rest basisleem hoef je niet bij het chemisch afval in te leveren. Welnee, gooi het in je tuin of laat het drogen en gebruik het later nog een keer. Of maak er een mooie leem pizza oven van. Wist je dat je basisleem, leemstuc, leemfinish en klei op je wanden en plafond in een volgend huis opnieuw kunt gebruiken? Dat is met gips en cement niet mogelijk.

Loma kleipleistert InterPleister

American Clay kleistuc

Kleipleister is de luxe, natuurlijke, stootvaste wandafwerking die klasse geeft aan je woning. De uitstraling van American Clay is modern en modieuze. 

Met in totaal 224 kleuren die bestaan uit natuurlijke pigmenten en wel 10 verschillende soorten design afwerkingen is er altijd een kleipleister die in uw project past.

 

Ecologische leemstuc met Betonlook uitstraling

Betonlook van Tierrafino is de leemafwerking die gemaakt is van natuurlijke materialen en een geweldige industriële look geeft 

 

Leem Betonlook
Tierrafino Antique Provence InterPleister

Decoratieve leem Antique Provence

Antique Provence decoratieve leem is verkrijgbaar in 24 natuurlijke basiskleuren. De stootvaste Antique Provence is speciaal geschikt voor interieurs die tegen een stootje moeten kunnen, denk aan horecagelegenheden, kantoren en woonhuizen. 

De leemstuc Antique Provence is geschikt voor wand en plafondafwerkingen en kan in drie afwerkingen verwerkt worden

Leem pizza- broodoven

Altijd al een eigen pizza en broodoven in uw tuin willen hebben? InterPleister bouwt uw droom, of misschien nog leuker om te doen, bouw samen met de vakman met u gehele gezin de oven!

Lekker onthaasten en kokkerellen in uw eigen hout gestookte oven. Niets smaakt zo lekker als pizza, brood of gebakken taart uit uw eigen houtgestookte pizza- broodoven compleet gemaakt uit leem, klei en stro.

 

 

 

InterPleister leem pizza oven

Concrete cire

Katoenputz

Gietvloer

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Want to know what we can do for you? Fill in the contact form and we will get back to you as soon as possible!

Adjusted opening hours

GEEN

Opening hours WITH APPOINTMENT

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Friday 13:30 uur - 17:00 uur
Saturday 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Call us for an appointment

036-5374494 of 06-53180112

Mail us

Info@interpleister.nl

Address

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(Next to the police office)

en_USEN
Scroll to Top