Ecologisch Klei & leem

InterPleister Klei & Leem is het adres voor eigentijdse en originele creaties met ecologische klei, leemstuc, basisleem en leemfinish

Waar ben je naar op zoek?

Kleipleister

Leemhaarden

Passie voor leemstuc en klei maakt dat we een betrouwbaar aanspreekpunt zijn met ruime ervaringen in leem, klei, stampleem, basisleem en wandverwarming. 
Als leem- en kleistukadoors kunnen wij al je creatieve ideeën in praktijk brengen en daar desgewenst onze eigen inspiratie aan toevoegen. Wij geven een finishing touch aan jouw interieur die aansluit bij jouw persoonlijke leefomstandigheden en woonwensen. Of het nu gaat om een strakke moderne look, boerderij of een bedrijfspand, wij zorgen voor bijzondere, eigenzinnige en niet alledaagse leemstuc, klei (American Clay) en stampleen afwerking. 

Voor ieder budget hebben wij een  decoratieve oplossing, laat je niet afschrikken en kom gerust langs. Neem de bouwtekening en eventuele offerte mee en wij zullen je versteld laten staan wat er allemaal mogelijk is.

Wellicht ook interessant voor jou

Gietvloeren


Badkamer vloer & wand

Decoratief/ Italiaans stucwerk

Eco Katoenputz

We helpen je graag!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Bouwvak ALLEEN OP AFSPRAAK geopend

Openingstijden showroom ZONDER AFSPRAAK

Als je er verzekerd van wilt zijn dat je niet lang hoeft te wachten en er uitgebreid persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen is, maak dan nu een afspraak. 

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

Maandag 8:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag 8:00 uur - 17:00 uur
Woensdag 8:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven