Ecologisch Klei & leem

Leemstuc Leempleister Kleistuc leemfinish Basisleem Tadelakt

Showroom voor Leemstuc
Leempleister Kleistuc Leemfinish Basisleem Tadelakt

De met leem of klei afgewerkte wanden en plafonds doen denken aan klassieke interieurs door de geschiedenis heen. Het brengt de natuurlijke warmte van de zon van de Provence in uw keuken, neem een bad omgeven door het rustige aardse gevoel van een Japanse spa of reis naar een levendige Toscaanse villa telkens wanneer je de eetkamer betreedt. Of je nu aan de kust woont, in een woning, in de grote stad of op een boerderij, de mogelijkheden zijn eindeloos.
AndreasLandman
Designer

Kleipleister

leemstuc

Leemhaarden

Ecologisch Leem & Klei

Passie voor leemstuc & klei maakt dat we een betrouwbaar aanspreekpunt zijn met ruime ervaring in Leem, American Clay, Basisleem en Leemfinish.

Als leem- en kleistukadoors kunnen wij al je creatieve ideeën in praktijk brengen en daar desgewenst onze inspiratie aan toevoegen. Wij geven een finishing touch aan jouw interieur die aansluit bij jouw persoonlijke leefomstandigheden en woonwensen.

Of het nu gaat om een strakke moderne look, boerderij of bedrijfspand, wij zorgen voor bijzondere, eigenzinnige en niet alledaagse leem, klei, basisleem, wandverwarming en leemfinish afwerking. 

Voor ieder budget hebben wij een decoratieve oplossing. kom gerust langs in onze ecologisch LEEM & KLEI SHOWROOM waar u inspiratie van de producten kunt opdoen.

InterPleister Showroom te Almere voor Stucadoorswerkzaamheden en vloeren
Showroom InterPleister. Operetteweg 3E, 1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

Showroom vloer, wand en plafond

Ruim assortiment aan afwerkingen
voor elk budget: leem & Clay, Italiaans & badkamerstucwerk, betonlook maar ook sierlijsten, plinten en indirecte LED-verlichting

Klant staat centraal

Maatwerk wordt geleverd op jouw wensen. Wij denken met je mee. Samen maken wij een een totaal oplossing voor de woning.

Familie bedrijf

Sinds 1962, al drie generaties, staat dit famille bedrijf voor vakwerk en kwaliteit. Wij zijn bevlogen en hebben passie voor ons werk.

Breng een bezoek aan onze leem & klei showroom in Almere

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom zodat je er verzekerd van bent dat onze medewerkers uitgebreide persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen hebben en je niet lang hoeft te wachten.

Leemstuc brengt kleur, sfeer en een gezonde leefomgeving in woning en werkomgeving

Leem bestaat grofweg voor de helft uit zuurstof en 20% tot 40% uit Silicium. Vooral dit materiaal bezorgt leem zijn unieke warmte- en vochtregulerende eigenschappen. Leem is schimmelwerend en antistatisch. Deze unieke eigenschappen geeft een gezond en evenwichtig binnenklimaat. Wij hebben leem en klei van verschillende leveranciers met elk zijn unieke eigenschappen en kleuren pallet. Zo hebben we Tierrafino Leemfinish, Leempleister DURO, Glansstuc LISTRO, Basisleem, Kleipleister en American Clay

Basisleem laat je huis, kantoor ademen

Basisleem is goed voor het klimaat in je huis èn daarbuiten. Binnen zorgt het voor een comfortabele en gezonde atmosfeer omdat leem een teveel aan vocht uit de lucht haalt en het weer teruggeeft als de lucht droger is. Zo is leem ‘s winters warm en in de zomer koel. Buiten je huis draagt basisleem bij aan geringere belasting van onze aarde omdat basisleem een 100% natuurlijk materiaal is.

Basisleem is recyclebaar, je kunt het opnieuw gebruiken. Afval bestaat eigenlijk niet bij leem. Een rest basisleem hoef je niet bij het chemisch afval in te leveren. Welnee, gooi het in je tuin of laat het drogen en gebruik het later nog een keer. Of maak er een mooie leem pizza oven van. Wist je dat je basisleem, leemstuc, leemfinish en klei op je wanden en plafond in een volgend huis opnieuw kunt gebruiken? Dat is met gips en cement niet mogelijk.

Loma kleipleistert InterPleister

American Clay kleistuc

Kleipleister is de luxe, natuurlijke, stootvaste wandafwerking die klasse geeft aan je woning. De uitstraling van American Clay is modern en modieuze. 

Met in totaal 224 kleuren die bestaan uit natuurlijke pigmenten en wel 10 verschillende soorten design afwerkingen is er altijd een kleipleister die in uw project past.

 

Ecologische leemstuc met Betonlook uitstraling

Betonlook van Tierrafino is de leemafwerking die gemaakt is van natuurlijke materialen en een geweldige industriële look geeft 

 

Leem Betonlook
Tierrafino Antique Provence InterPleister

Decoratieve leem Antique Provence

Antique Provence decoratieve leem is verkrijgbaar in 24 natuurlijke basiskleuren. De stootvaste Antique Provence is speciaal geschikt voor interieurs die tegen een stootje moeten kunnen, denk aan horecagelegenheden, kantoren en woonhuizen. 

De leemstuc Antique Provence is geschikt voor wand en plafondafwerkingen en kan in drie afwerkingen verwerkt worden

Leem pizza- broodoven

Altijd al een eigen pizza en broodoven in uw tuin willen hebben? InterPleister bouwt uw droom, of misschien nog leuker om te doen, bouw samen met de vakman met u gehele gezin de oven!

Lekker onthaasten en kokkerellen in uw eigen hout gestookte oven. Niets smaakt zo lekker als pizza, brood of gebakken taart uit uw eigen houtgestookte pizza- broodoven compleet gemaakt uit leem, klei en stro.

 

 

 

InterPleister leem pizza oven

Beton Ciré

Katoenputz

Gietvloer

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Bouwvak ALLEEN OP AFSPRAAK geopend

Openingstijden showroom ZONDER AFSPRAAK

Als je er verzekerd van wilt zijn dat je niet lang hoeft te wachten en er uitgebreid persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen is, maak dan nu een afspraak. 

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

Maandag 8:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag 8:00 uur - 17:00 uur
Woensdag 8:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven