Ecologisch Klei & leem

InterPleister Klei & Leem is het adres voor eigentijdse en originele creaties met ecologische klei, leemstuc, basisleem en leemfinish

Waar ben je naar op zoek?

Kleipleister

Leemhaarden

Passie voor leemstuc en klei maakt dat we een betrouwbaar aanspreekpunt zijn met ruime ervaringen in leem, klei, stampleem, basisleem en wandverwarming. 
Als leem- en kleistukadoors kunnen wij al je creatieve ideeën in praktijk brengen en daar desgewenst onze eigen inspiratie aan toevoegen. Wij geven een finishing touch aan jouw interieur die aansluit bij jouw persoonlijke leefomstandigheden en woonwensen. Of het nu gaat om een strakke moderne look, boerderij of een bedrijfspand, wij zorgen voor bijzondere, eigenzinnige en niet alledaagse leemstuc, klei (American Clay) en stampleen afwerking. 

Voor ieder budget hebben wij een  decoratieve oplossing, laat je niet afschrikken en kom gerust langs. Neem de bouwtekening en eventuele offerte mee en wij zullen je versteld laten staan wat er allemaal mogelijk is.

Wellicht ook interessant voor jou

Gietvloeren

Badkamer

Lijst en ornament

Indirecte LED-verlichting​

We helpen je graag!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Openingstijden showroom op afspraak

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, zodat je er verzekerd van bent dat onze medewerkers uitgebreide persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen hebben en je niet lang hoeft te wachten. Een kopje koffie staat alvast voor je klaar!

Maandag 8:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag 8:00 uur - 17:00 uur
Woensdag 8:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 8:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag 8:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur​
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

De onderstaande openingstijden gelden voor het weekend van:
10 t/m 12 december, de kerstdagen (24 t/m 26 december) & oudjaar (31 december t/m 2 januari).

Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

Scroll naar top