Gladpleisteren plafond en wanden

Gladpleisterwerk is een tijdloze wand- en plafondafwerking. Het strakke en vlakke resultaat is in iedere kleur overschilderbaar. Eventuele beschadigingen zijn makkelijk te herstellen en het opnieuw sauzen van je interieur is in een handomdraai gebeurd. Gladpleisterwerk vormt veelal de basis voor een verdere decoratieve stucadoors afwerkingen.

Het gladpleisteren van wanden en plafonds kan op verschillende manieren gedaan worden. De dikte van het gips en de eisen van de toplaag zijn bepalend voor de prijs.

InterPleister kan je gedegen advies geven over diverse soorten pleistersystemen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Het gebeurt vaak dat een dunpleister systeem goedkoop aangeboden wordt. Hierbij wordt vaak vergeten te vermelden dat een dunpleistersysteem maar enkele millimeters dik is en dus de oneffenheden van de ondergrond niet kan egaliseren. Dit geeft bij strijklicht niet het gewenste gladde/strakke resultaat. 

Laat je informeren in onze showroom en kies de afwerking die bij u past.

Dunpleister systeem

Het dunpleisteren van wanden en plafonds wordt gedaan met een laagdikte van 1 a 2 mm. De wandafwerking zal ondergrond volgend zijn. Het is een voordelige manier van gladpleisteren.

Dikpleister systeem

Met dik pleisteren kan de stukadoor een mooi strak en vlak resultaat afleveren. Voor de meeste woningen is deze afwerking dan ook de meest geschikte afwerking. Dik pleisteren gebeurt met gips in een laagdikte van 2 tot 4 mm en wordt ook door onze stukadoors gepolijst opgeleverd. Het resultaat is een spiegelglad oppervlak die saus klaar is.

Rapen

Raapwerk wordt aangebracht met een dikte van 5mm tot soms wel 1cm. Dit is noodzakelijk wanneer wanden uit het lood staan of bij o.a. een gemetselde wand. Wanden en plafonds kunnen zo onder de rij opgeleverd worden.

Interpleister Airles en kalkverf

Muren sauzen/schilderen zonder strepen of baanvorming

Interpleister spuit de wanden en plafonds altijd in een grond-en eindlaag:

De onderlaag

  • De latex van de grondlaag is voorzien van een lijm die voor extra hechting zorgt op de ondergrond. Deze dekkende grondeer latex kan direct op kleur geleverd worden.

De afwerklaag

  • Na droging van de ondergrond zal er een matte afwerklatex verspoten worden. Deze Latex zal zeer goed hechten en net als een autolak mooi vloeien op de reeds eerder aangebrachte laag.

Kalkverf borsteltechniek

Er zijn vele leveranciers die mooie kalkverf maken. De bekendste is misschien wel Painting The Past. Alle kalk en krijtverven hebben één ding gemeen, ze staan schitterend in elk interieur en kunnen zowel met de roller of borstel aangebracht worden.

Inspiratie en showroom

Bent je benieuwd geworden naar de vele verschillende mogelijkheden en kleuren van onze glad gepleisterde wanden en plafonds?

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We vinden het belangrijk dat je een goede keuze maakt die perfect past in je woonwensen en leefsituatie. Op onze website ervaar je dat er veel verschillende soorten wand- en plafondafwerking zijn.

We nodigen je van harte uit om in onze Showroom de diverse bijzonderheden en eigenschappen van onze sierpleisters, gladpleisterwerk, betonlook, beton-ciré en al onze overige stucadoors afwerkingen te voelen en te zien. Hier kunnen wij je gedegen uitleg geven over de voor- en nadelen van iedere afwerking geven. Bevlogen zullen wij je adviseren over onze ambachtelijke producten.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven