Maak je interieur helemaal af met kroonlijsten

Een sierlijst vormt een esthetische overgang tussen muur en plafond, verbergt barsten en oneffenheden en creëert extra dynamiek in het interieur. De veelheid aan stijlen en afwerkingen is bovendien ongezien: van strak over hedendaags tot een geornamenteerde Victoriaanse kroonlijst, klassiek of big to impress. Tel daar nog eens de knowhow en ervaring van Orac Decor® bij op, en je weet dat het resultaat om in te lijsten zal zijn.

Waarom je met de plafondlijsten van Orac Decor® de beste keuze maakt? Kort antwoord: omwille van de uitgesproken meerwaarde:

Erkende applicateur Orac

InterPleister is een gecertificeerd applicateur van alle Orac producten.

Onze vakmensen volgen geregeld scholing zodat zij op de hoogte zijn van de laatste stand van de techniek en zo over de juiste kennis en vakmanschap beschikken om bij u een meesterwerk af te leveren.

6 manieren om een kroonlijst te gebruiken

Niet alleen bieden kroonlijsten decoratief en functioneel heel wat troeven, je vindt ze hoe dan ook binnen je beschikbare budget. Maar hét grote voordeel is de brede keuze aan toepassingsmogelijkheden:

Plafondlijst

De overgang tussen muur en plafond wordt met een kroonlijst. Van strak tot barok, van decoratief tot functioneel. Alles is mogelijk!

Gordijnprofiel

Onze gordijnprofielen, ontwikkeld met de meest recente technologieën en materialen, zijn uitstekend geschikt om gordijnrails op een elegante manier weg te werken, zonder dat hiervoor bijkomende systemen nodig zijn. We hebben bovendien modellen voor zowel klassieke als moderne interieurs. De gordijnlijst loopt decoratief door langs de wanden zodat rondom dezelfde lijst gebruikt kan worden.

Element voor indirecte verlichting

Deze profielen zijn dé sfeermakers in een interieur – of dat nu van een privéwoning, winkel, kantoor of hotel is. Ze versterken de architectuur, creëren de juiste stemming én kunnen zowel als up- of downlighter worden gemonteerd. ‘Lichtjes’ fantastisch dus.

Trompe l’oeuil om de ruimte optisch te vergroten

Wanneer het grootste deel van de kroonlijst op het plafond wordt geplaatst, lijkt de ruimte breder; wanneer het grootste deel dan weer op de muur wordt geïnstalleerd, dan wordt de ruimte optisch hoger. Op die manier speel je bijna letterlijk met je interieur.

Element voor indirecte verlichting

Een selecte reeks profielen kan zowel worden toegepast als kroon- of wandlijst, deuromlijsting of plint. Wat ook de uiteindelijke functie wordt, visuele meerwaarde en extra dynamiek zijn sowieso verzekerd.

Flexibel profiel

Met onze speciaal ontwikkelde ORAC Flex-reeks heb je profielen in huis die dankzij hun flexibele uitwerking uitstekend geschikt zijn voor gebogen wanden en plafonds of creatieve toepassingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van cirkels of sierlijke lijnen op je muur of plafond?

Deskundig advies over lijsten en ornamenten

In onze showroom hebben wij een complete afdeling met lijsten en ornamenten. Van modern naar overzet plinten en zelfs flexibele plinten. Alle lijsten en ornamenten van Orac zijn bij ons te bezichtigen en te bestellen.

Ben je benieuwd geworden naar de vele verschillende plinten?

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We vinden het belangrijk dat je een goede keuze maakt voor een gietvloer en een plint die het geheel stijlvol afmaakt.

We nodigen je van harte uit om in onze Showroom de diverse bijzonderheden en eigenschappen van onze lijsten en ornamenten in combinatie met diverse wandafwerkingen te voelen en te zien. Hier kunnen wij je- gedegen uitleg geven over de voor- en nadelen van iedere vloerafwerking. Bevlogen zullen wij je adviseren over dit ambachtelijk product.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven