Ambachtelijke smeervloer met de hand van de vakman

Door de unieke samenstelling en de vele afwerkings mogelijkheden zijn Maranzo &  Basebeton geschikt voor zowel vloer als wandafwerking. De vakman kan met het materiaal zowel een levendige als een rustige structuur creëren. Basebeton is een veelzijdig materiaal wat ook geschikt is voor muren in de badkamer.

Ideaal voor badkamer renovatie

Basebeton & Maranzo zijn naadloos en waterdicht, dus ideaal voor badkamer, keuken en toilet. Heb je al een tegelwand of vloer? Geen probleem, basebeton kan met een goede ondergrondbehandeling zo over de bestaande tegels aangebracht worden. Zo heb je zonder sloopwerkzaamheden een strakke vloer of wand en is badkamer renovatie een fluitje van een cent.

Dè betonlook vloer in ontelbare kleuren

De basebeton vloeren en wanden van InterPleister zijn in 64 basiskleuren leverbaar. Naast deze schitterende kleuren zijn ook de meest Ral kleuren leverbaar.

Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij diverse kleurgroepen ingedeeld zodat we u kunnen begeleiden in uw keuze van de kleur van uw gietvloer.

Met behulp van kleurenwaaiers, moodboards en stalen stellen wij de ideale vloer met u samen.

Voordelen van betonlook microcement

Betonlook is verkrijgbaar in 64 prachtige standaardkleuren, maar is daarnaast leverbaar in bijna iedere RAL- of NCS-kleur die u maar wenst. Geef kleur aan uw interieur en kies de betonstuc die het beste bij u past.

Ook is betonlook krasbestendig, slijtbestendig en UV stabiel.
 Doordat Betonlook zowel op wand, vloer en plafond gesmeerd kan worden heb je een naadloze overgang.

De warmte wordt optimaal door de Base Beton opgenomen en afgegeven aan de omgeving. zeer snelle warmte afgifte!

Inspiratie en showroom

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende gietvloeren en kleuren?

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt voor een gietvloer die perfect past in uw woonwensen en leefsituatie. Op onze website ervaart u dat er veel verschillende soorten vloer en kleur afwerkingen zijn. We nodigen u van harte uit om in onze Showroom de diverse bijzonderheden en eigenschappen van onze PU Gietvloer, Pu Betonlook, Beton Cirè, Woonbeton of Microcement vloeren te voelen en te zien. Hier kunnen wij u gedegen uitleg van de voor en nadelen van iedere vloerafwerking geven. Bevlogen zullen wij u adviseren over dit ambachtelijk vloerproduct.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven