Kleipleister voor wand en plafond

Wie zelfbewust is en een natuurlijke levensstijl net zo belangrijk vindt als een oogstrelend interieur, valt waarschijnlijk als een blok voor Kleipleister

Voordelen van kleipleister

kleipleister-03
kleipleister

Kleipleister van American Clay

 American Clay pleisters zijn een natuurlijke manier om elk interieur af te werken. Niet-giftig en een gezond alternatief voor verf, behang, cement, acryl en gips. American Clay biedt vijf pleisterafwerkingen, honderden kleuren, onbeperkte texturen en een diepte die niet te vinden is in andere wandbekledingen. 

 

Klei is de aardpleister die een mat oppervlak en een suède uitstraling geeft. Gemaakt van teruggewonnen marmerzand en meerdere kleisoorten, bieden kleipleisters een opmerkelijke breed assortiment aan oppervlaktemogelijkheden.

 

Kleipleister anders dan leem?

Jazeker, tussen kleipleister en leempleister zit wel degelijk verschil. Het hogere kleigehalte dat logischerwijs in klei zit zorgt ervoor dat alle gezondheidsvoordelen die klei heeft vele malen hoger is dan die van leem. De hogere electrische lading bij klei zorgt voor meer ‘GEZONDHEID’ in een ruimte waarin kleipleister wordt toegepast, omdat deze negatieve lading ervoor zorgt dat niets zich aan de muur hecht, zoals bijvoorbeeld stof, schimmels of pollen, waardoor mensen met een allergie hier veel baat bij hebben.

Doordat het dichter van structuur is, is het sterker en is er veel meer variatie mogelijk in de manier van afwerken. Kleipleister is in vele afwerkingen te leveren: Enjarre-Loma-Porselina en de zeer witte en hardste Forte, van grof tot marmerachtig fijn.

Elke kleur die je ooit in de natuur bent tegen gekomen vind je in het kleurenpalet klei. Wat je wensen ook zijn, wij hebben de kleipleister die past in jouw interieur

Kleipleister 1e keus voor babykamer en kinderkamer

Kleipleister van American Clay wordt steeds vaker toegepast in babykamers. 

Waarom is de kleipleister toch steeds meer een favoriet bij nieuwbakken ouders als wandafwerking in de babykamer? Het is eigenlijk logisch. Kleipleister is 100%natuurlijk in tegenstelling tot ander stucwerk wat giftig is door de vele chemische bestanddelen. Slecht voor de afvalberg, maar ook slecht voor het binnenhuisklimaat en dus slecht voor de baby. Je voelt heel duidelijk een verschil als je in een ‘ouderwets’ gestucte en geverfde of behangen kamer staat, of je staat in een kamer afgewerkt met American Clay op de wanden. Ouders geven aan dat het zo heerlijk stil is, zo schoon ruikt en zo kalm aanvoelt. Een heerlijke omgeving voor de mens en dus voor de baby. Baby blij, ouders blij.

Kleipleister Enjarre, Loma, Marittimo, Porcelina en Forte

Enjarre de basis met klei

Enjarre is net zoals de standaard leemfinish een afwerking die in één laagdikte aangebracht kan worden. De groffere structuur van Enjarre klei is ideaal om diverse structuren te creëren, van modern glad tot getextureerd wanden en plafonds. Door de grove zand en marmergruis ontstaat een levendige structuur.

Loma de klei met een suède look

Loma heeft een suède uiterlijk en is door het toevoegen van verschillende soorten klei een uitermate stootvaste leemafwerking. Door het grote klei gehalte zal het oppervlakte vuil niet snel op de klei hechten. 

Loma is net zoals enjarre, marittimo en porcelina in 224 kleuren leverbaar.

Loma kleipleister InterPleister
Marittimo kleipleister InterPleister

Marittimo klei met schelpen

Naast klei, marmergruis, zand heeft Marittimo geplette schelpen in de klei. Hierdoor ontstaat een unieke afwerking met een glad wasachtig structuur waarin de schelp deeltjes zichtbaar zijn.

Porselina geeft porselein effect

 

 

 

Porcelina heeft een satijnglad oppervalk en kan het best vergeleken worden met Venetiaans pleisterwerk uit Italië.

 

Waarom je voor Kleipleister of leem kiest?

Daar kunnen we uren over vertellen, maar dát doen we graag tijdens een afspraak in de SHOWROOM in Almere.

Hier houden we het kort. Klei en leem is ecologisch, eigentijds, praktisch, vochtregulerend en gewoon hartstikke mooi. Het is geschikt voor bijna elke ondergrond en als je het juiste product kiest, dan kun je het in elke ruimte binnenshuis gebruiken.

 

Persoonlijke ‘touch’

Klei en leem is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Van fris wit tot industrieel grijs en alles daar tussenin natuurlijk. Daarom is er altijd een product dat bij jouw woonsmaak past.
Degene die de klei of leem aanbrengt heeft zijn eigen ‘touch’ bij het aanbrengen. Dát maakt jouw wand uniek!
Wil je het zelf komen bekijken? Breng dan een bezoek aan onze SHOWROOM in Almere en laat u inspireren door onze voorbeeldkamer waar onze verschillende ecologische leem en klei producten verwerkt zijn. Zo tonen wij diverse kleurcombinaties en kunt u verschillende producten zoals leemfinish, basisleem, wandverwarming en kleipleister bekijken.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven