InterPleister stucadoorsbedrijf heet niet voor niets dè Sierpleister Specialist van Almere

Onder sierpleister verstaan we diverse producten met verschillende korrelstructuren en korreldiktes. Sierpleister staat bekend om de ongekende veel opties in kleur en stijl. Tevens is deze afwerking schrob-, kras- en stootvast.

Van warm Barok naar een MODERNE  stijl met Spachtelputz, alles is mogelijk en voor elk interieur is iets moois te ontwerpen. De harde korrels van de sierpleisters zorgen ervoor dat uw wand stootvast en makkelijk te schrobben is. Uw wanden zijn bestand tegen een stootje en u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kroost uw wanden beschadigt.

NIEUW: de super strakke en egale 1mm Spachtelputz.

We onderscheiden de volgende sierpleisters, kom ze bekijken bij InterPleister Stucadoors Showroom:

Sierpleister inspiratie en showroom

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende mogelijkheden en kleuren van onze sierpleisters?

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt en die perfect past in uw woonwensen en leefsituatie. Op onze website ervaart u dat er veel verschillende soorten wand en plafondafwerking zijn.

We nodigen u van harte uit om in onze Showroom de diverse bijzonderheden en eigenschappen van onze sierpleisters, gladpleisterwerk, betonlook, beton-ciré en al onze overige stucadoors afwerkingen te voelen en te zien.

Hier kunnen wij u gedegen uitleg van de voor- en nadelen van iedere afwerking geven. Bevlogen zullen wij u adviseren over onze ambachtelijke producten.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven