Sierpleisters

InterPleister stucadoorsbedrijf heet niet voor niets dè Sierpleister Specialist van Almere

Onder sierpleister verstaan we diverse producten met verschillende korrelstructuren en korreldiktes. Sierpleister staat bekend om de ongekende veel opties in kleur en stijl. Tevens is deze afwerking schrob-, kras- en stootvast.

Van warm Barok naar een MODERNE  stijl met Spachtelputz, alles is mogelijk en voor elk interieur is iets moois te ontwerpen. De harde korrels van de sierpleisters zorgen ervoor dat uw wand stootvast en makkelijk te schrobben is. Uw wanden zijn bestand tegen een stootje en u hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kroost uw wanden beschadigt.

NIEUW: de super strakke en egale 1mm Spachtelputz.

We onderscheiden de volgende sierpleisters, kom ze bekijken bij InterPleister Stucadoors Showroom:

De diverse soorten sierpleisters zijn leverbaar in bijna alle kleuren van de regenboog. Een aantal, zoals de Metallicpleisters en Granietpleisters, zijn leverbaar in beperkte kleuren.

In onze Showroom hebben we alle kleuren beschikbaar.

Sierpleister inspiratie en showroom

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende mogelijkheden en kleuren van onze sierpleisters?

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt en die perfect past in uw woonwensen en leefsituatie. Op onze website ervaart u dat er veel verschillende soorten wand en plafondafwerking zijn.

We nodigen u van harte uit om in onze Showroom de diverse bijzonderheden en eigenschappen van onze sierpleisters, gladpleisterwerk, betonlook, beton-ciré en al onze overige stucadoors afwerkingen te voelen en te zien.

Hier kunnen wij u gedegen uitleg van de voor- en nadelen van iedere afwerking geven. Bevlogen zullen wij u adviseren over onze ambachtelijke producten.

We helpen je graag!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Openingstijden showroom op afspraak

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, zodat je er verzekerd van bent dat onze medewerkers uitgebreide persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen hebben en je niet lang hoeft te wachten. Een kopje koffie staat alvast voor je klaar!

Maandag 8:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag 8:00 uur - 17:00 uur
Woensdag 8:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 8:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag 8:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur​
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

De onderstaande openingstijden gelden voor het weekend van:
10 t/m 12 december, de kerstdagen (24 t/m 26 december) & oudjaar (31 december t/m 2 januari).

Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

Scroll naar top