Pizza ovens

Altijd al een eigen ecologische gebouwde pizza- en broodoven in uw tuin willen hebben? InterPleister bouwt uw droom

Heerlijk onthaasten met de familie!

Altijd al een eigen pizza en broodoven in uw tuin willen hebben? InterPleister bouwt uw droom. Lekker onthaasten en kokkerellen in uw eigen oven. Niets smaakt zo lekker als een Pizza, Brood of gebakken Taart uit uw eigen houtgestookte Pizza- broodoven.

Onder een overkapping

De ecologische gebouwde pizza-broodoven word gebouwd met vuurvaste ovensteen, leem, stro met klei en lege wijnflessen.

Omdat de buitenschil van de oven van leem is kan deze niet in de volle regen buiten staan. De Pizza-broodoven moet dan ook onder een overkapping staan.

De overkapping kan op talrijke manieren gebouwd worden. Het mooiste is om er een echt Pizza en BBQ ruimte van te maken. een plek waar je graag samen komt met dierbare.

Pizza-broodoven gerechten

Bistecca Fiorentina op de barbecue van de pizzaoven

Gek op steak? Dan kun je niet om Florentijnse biefstuk heen! Een enorme lendebief met ossenhaas, entrecôte en T-bone in het midden.

Het vlees is afkomstig van speciale Chianina runderen komende uit Val di Chiana (De Chiana vallei). De enorme dieren worden gefokt volgens oude traditionele methoden in kleine boerenbedrijven in de provincies Siena & Arezzo. De runderen zijn wit van kleur en hebben voor Nederlandse begrippen reusachtige afmetingen. ‘Il gigantismo’ (de reusachtige) worden ze wel genoemd. Volwassen stieren kunnen wel tot 1700 kilo (meer dan mijn auto) wegen en bereiken dan een schofthoogte van circa 1.70 meter.

Het is de bedoeling dat je de Bistecca Fiorentina in stukken deelt en samen met je vrienden opeet. Het vlees moet goed rood van binnen blijven en mag niet doorbakken worden. Meestal wordt het vlees in combinatie met cannellinibonen geserveerd. Kenners zeggen dat de dikte niet meer dan twee vingers mag zijn en het gewicht ten minste 600 tot 800 gram per portie moet bedragen.

Ingrediënten

We helpen je graag!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

I.v.m. Bouwvak ALLEEN OP AFSPRAAK geopend

Openingstijden showroom ZONDER AFSPRAAK

Als je er verzekerd van wilt zijn dat je niet lang hoeft te wachten en er uitgebreid persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen is, maak dan nu een afspraak. 

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

Maandag 8:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag 8:00 uur - 17:00 uur
Woensdag 8:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven