Een mooie en comfortabele design vloer voor ieder interieur

Polyurethaan gietvloeren zijn ontzettend populair in het hedendaagse moderne interieur. Architecten en woonstylisten ontwerpen graag hun creaties rondom de mooie vlakke PU Gietvloer.

Dat is ook niet zo gek want een gietvloer creëert eenheid in uw woning, bedrijfspand of kantoor. Of u nu houdt van een landelijke stijl of een moderne strakke inrichting, een gietvloer maakt het af.

Een vakkundig gelegde gietvloer is naadloos, kasbestendig en zeer makkelijk te onderhouden zodat deze zeer geschikt is voor toepassingen in woning, keuken, kantoor, slaapkamer en bedrijfsruimtes. Mits goed gelegd heeft u jarenlang plezier van uw gietvloer.

De polyurethaan vloer is flexibel en geeft minder kans op scheurvorming dan woonbeton vloeren, ook is deze van nature warmer en daarmee zeer comfortabel aan de voeten.

Moderne PU unikleur gietvloer

Met een uni-kleur gietvloer creëert u voor uw woning of bedrijfsruimte een strakke uitstraling. In deze vloer zitten geen kleurnuances maar heeft de vloer een strak uiterlijk in één kleur.

Robuuste betonlook vloer met de eigenschap van PU

city-roots-1-1000x700
17553279px1000x800

Met een PU betonlook gietvloer verandert uw interieur in een sfeervolle ruimte met een geleefde industriële uitstraling. Elke PU betonlook vloer heeft zijn eigen unieke uitstraling.

Door het mengen van twee kleuren ontstaan er subtiele kleurschakeringen, het zogenaamde betoneffect. Een groot voordeel van een gemêleerde vloer is dat vuil en vlekken minder opvallen. De PU Betonlook is ideaal voor woonkamers, keukens, slaapkamers en gezinnen met een druk bestaan.

DE COMFORTABELE GIETVLOER
De PU betonlook vloer lijkt qua uiterlijk op een betonnen vloer maar biedt daarnaast de warmte en comfortabele voordelen van een PU gietvloer. Het materiaal is elastisch, waardoor het comfortabel aanvoelt wanneer je over de vloer heen loopt. De gietvloer neemt gemakkelijk de omgevingswarmte over waardoor de vloer altijd comfortabel warm aanvoelt.

PU gietvloer voor comfort en jarenlang intensief gebruik

U wilt toch ook graag onbezorgd zijn over de duurzaamheid en weerbaarheid van uw vloer? Onze PU gietvloer biedt u dat gemak van onbezorgdheid en jarenlang intensief gebruik:

Makkelijk in onderhoud

De PU gietvloer is niet alleen comfortabel maar ook onderhoudsvriendelijk. De vloer wordt naadloos gegoten zodat vuil geen kans heeft om in voegen en naden op te hopen. Het schoonmaken van de vloer kan eenvoudig met wisser, stofzuigeren en natte doek.

80f3fd88-2d4b-486e-9fc9-a818a4de8f0a

Gietvloer in ontelbare kleuren

De Polyurethaan gietvloer van InterPleister is in iedere gewenste kleur leverbaar. Om het voor u gemakkelijk te maken hebben wij diverse kleurgroepen ingedeeld zodat we u kunnen begeleiden in uw keuze van de kleur van uw gietvloer.

Met behulp van kleurenwaaiers, moodboards en stalen stellen wij de ideale vloer met u samen.

Inspiratie en showroom

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende gietvloeren en kleuren?

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt voor een gietvloer die perfect past in uw woonwensen en leefsituatie. Op onze website ervaart u dat er veel verschillende soorten vloerafwerkingen in diverse kleuren zijn. We nodigen u dan ook van harte uit om in onze Showroom de diverse bijzonderheden en eigenschappen van onze PU Gietvloer, PU Betonlook, Beton Cirè, Woonbeton of Microcement vloeren te voelen en te zien. Hier kunnen wij u gedegen uitleg van de voor en nadelen van iedere vloerafwerking geven. Bevlogen zullen wij u adviseren over dit ambachtelijk vloerproduct.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven