Indirecte verlichting, de ultieme sfeermaker

Tijden veranderen, stijlen veranderen, smaken veranderen. Verlichting is daar het perfecte voorbeeld van. Indirecte verlichting nog des te meer. Daar waar verlichting vroeger vooral functioneel diende te zijn, zien we vandaag dat verlichting wordt ingezet om een welbepaalde, bijna essentiële sfeer te creëren. Het tovert uw leef- of werkruimte om tot een ware belevingsruimte.

Met een goed uitgekozen integratie van indirecte verlichting in uw woning of kantoor creëert u zowel een WAUW-gevoel als de juiste beleving in en bij deze ruimte. Functioneel blijft vanzelfsprekend belangrijk, maar het gevoel dat de ruimte u geeft terwijl u erin ‘functioneert’, is des te belangrijker.

Indirecte verlichting geeft leef- en werkvreugde. Het geeft extra karakter aan de ruimte én energie aan zij die erin leven en werken.Indirecte verlichtingsprofielen zijn echte sfeermakers zowel voor privéwoningen als winkel- kantoor- en hotelprojecten. Net als alle andere Orac Decor® producten, kunnen ze worden meegeschilderd.Het gamma biedt strak vormgegeven maar evengoed organische modellen en de meeste kunnen als up- én downlighter gemonteerd worden.  

Eén ding is zeker: ze versterken de architectuur en zorgen gegarandeerd voor de juiste stemming. Dankzij de compacte LED-verlichting heb je bovendien een energiezuinige oplossing en is een lange levensduur gegarandeerd. 

Hoe indirecte verlichting uw ruimte en beleving bepaalt

1. Van functioneel naar essentieel

Een prettig verlichte hal of gang werkt uitnodigend voor iedereen. Door indirecte verlichting in donkerdere gangen te integreren, heet u uzelf én uw gasten een warm welkom in uw huis of werkplaats. Bovendien wordt uw gang optisch groter gemaakt door het verlichten van de muur of het plafond. Denkt u eraan de indirecte verlichting boven uw traptreden te plaatsen? Dan zorgt u hiermee voor veiligheid, maar ook voor een veilige beleving van diegene die de trap betreedt.

indirecte-verlichting-02
indirecte-verlichting-03

2. Een gloed van licht voor een warme sfeer

De zachte gloed die indirecte verlichting egaal verspreidt over uw muur, plafond of vloer creëert een warme en rustgevende sfeer in uw woning.

U kunt indirecte verlichting integreren tegen uw plafond of als downlighter boven uw vloer voor een extra ruimtelijk effect. Integreert u de indirecte verlichting tegen de muur, dan wordt hierop een sfeervol accent gelegd.

 

3. Ook voor uw kantoor, praktijk of bedrijfsruimte

We spenderen bijna evenveel tijd op kantoor als thuis. Het is dan ook van essentieel belang dat we ons hier goed voelen en de nodige energie hebben om optimaal te functioneren en presteren.

Enkele creatieve ‘special effects’ met behulp van indirecte verlichting zorgen in no time voor een boost aan uw prestatievermogen.

 

4. Zet wat belangrijk is in het licht

Indirecte verlichting benadrukt zowel de architectuur van uw ruimte als de decoratie die u met veel liefde hebt uitgezocht. Dat mag dan toch wel met wat indirecte verlichting prachtig in de kijker worden gezet, niet? 

 

5. In de slaapkamer mag het licht áán

De meningen zijn mogelijk verdeeld, maar wij prefereren het licht ààn in onze slaapkamer. Omdat u met indirecte verlichting voor een intieme sfeer zorgt die als een laken over u heen valt. Bijna ongemerkt, maar altijd aangenaam aanwezig.

Kortom: indirecte verlichting maakt van uw woonruimte een échte leef- en belevingsruimte en van uw werkruimte een bron van energie. De mogelijkheden zijn eindeloos, uw verbeelding is dat mogelijk ook!

indirecte-verlichting-07

Indirecte verlichting in onze showroom

In onze showroom hebben wij VOORBEELD KAMERS maar ook alle mogelijke indirecte verlichtingsprofielen.

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende verlichting mogelijkheden.

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.Hier kunnen we niet alleen de profielen tonen maar ook informatie over de ledverlichting geven.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven