Gladpleisteren plafond en wanden

KatoenPutz, vloeibaar behang of ook wel Japanse sierpleister genoemd, is de nieuwe trend op het gebied van muur- en plafondafwerking.

KatoenPutz voelt zacht en warm aan en bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen waarbij wol en katoen de hoofdbestanddelen zijn.  Ook de benodigde lijm voor de hechting is op natuurlijke basis.

Door al deze bestanddelen is vloeibaar behang een ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk product. 

Onze fabrikanten gebruiken 100% biologisch katoen. BESTE AFWERKING bij SCHEURVORMING!

Voordelen van katoenputz

Wie zelfbewust is en een natuurlijke levensstijl net zo belangrijk vindt als een oogstrelend interieur, valt waarschijnlijk als een blok voor American Clay.​

Een natuurlijke schoonheid
Het enthousiasme over deze bijzondere ecologische wandafwerking komt door de unieke eigenschappen en toepasbaarheid.

Gezond en duurzaam
Kleipleister reguleert van nature de luchtvochtigheid. Door de isolerende eigenschappen voelt het koel in de zomer en warm in de winter. Bovendien absorbeert kleipleister geurtjes en de lucht wordt op natuurlijke wijze gefilterd waar mensen met een allergie voelbaar baat bij hebben. Een ruimte met American Clay straalt een natuurlijke rust uit, voelt kalm, ruikt fris en is stil. Kleipleister is 100% natuurlijk, VOC-vrij en geeft zero-waste. Dat maakt het zeer goed voor het milieu

Gladpleisteren plafond en wanden

Katoenputz lijkt de nieuwe trend te worden op het gebied van muurafwerking. Het geeft uw muren en plafonds ook niet alleen een warm en verzorgd uiterlijk, maar het heeft ook nog eens zeer veel positieve eigenschappen. De vele voordelen van Japans sierpleister zijn;

Geluiden worden door het materiaal gedempt. Hiermee vermindert u gemakkelijk geluidsoverlast. Het is ideaal voor woningen of appartementen.

Omdat deze wandafwerking uitsluitend bestaat uit natuurlijke materialen bevat het geen schadelijke bestanddelen.

Het materiaal is anti-statisch waardoor het geen stof aantrekt. Dit is bijzonder voordelig voor mensen met een stofallergie of mensen die kampen met ademhalingsproblemen.

Katoenputz is gemakkelijk aan te brengen, maar ook zeer eenvoudig te repareren. Kleine beschadigingen zijn eenvoudig weg te werken door het plaatselijk wat vochtig te maken zodat u de stof weer kunt herstellen

Katoenputz inspiratie en showroom

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende mogelijkheden en kleuren van onze katoenputz wanden en plafonds?

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt en die perfect past in uw woonwensen en leefsituatie.

Op onze website ervaart u dat er veel verschillende soorten wand en plafondafwerking zijn.

We nodigen u van harte uit om in onze Showroom de diverse bijzonderheden en eigenschappen van onze sierpleisters, gladpleisterwerk, betonlook, beton-ciré en al onze overige stucadoors afwerkingen te voelen en te zien.

Hier kunnen wij u gedegen uitleg van de voor- en nadelen van iedere afwerking geven. Bevlogen zullen wij u adviseren over onze ambachtelijke producten.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven