Stucco-Mat is een fluweel afwerking

Stucco-matt & metallic

Brander Stucco-Matt en Stucco Metallic, allebei een goede keuze voor een sfeervol eindresultaat.

Stucco Mat

De Brander Stucco-Matt afwerking heeft een zachte, sfeervolle en fluwele uitstraling. Stucco-Matt is in zowel een klassiek als modern interieur toe te passen.

Zowel in een representatieve zakelijke omgeving als in een woning brengt deze wandafwerking een finishing touch aan uw interieur. Stucco Matt is toe te passen in zowel een klassiek als modern interieur. Waar een afwerking in lichte tinten een subtiel design geeft, brengen donkere tinten meer schaduweffecten en dieptewerking. Stucco Matt is verkrijgbaar in 54 kleuren.

 

Stucco Metallic

Stucco Metallic geeft een extra sprankeling aan uw muur door de lichtspeling van zilver- en goudkleurige metaaldeeltjes. Zowel in een representatieve zakelijke omgeving als in een privéwoning brengt deze wandafwerking een persoonlijke uitstraling met een subtiel spel van glans en lichtreflectie. Stucco Metallic is verkrijgbaar in 30 kleuren.

Roestafwerking / iron

Op zoek naar een industriële of verouderde roest of oxide muur?

 

We hebben meerdere materialen waarmee een uiterst levendig en echte roestafwerking kan worden gecreëerd. Roest en oxide stucwerk geven uw muren, meubels en deuren een industriële stijl van verouderd ijzer dat gelijk is aan de effecten van een ijzeroppervlak dat is blootgesteld aan natuurlijke corrosie door weersomstandigheden. 

De vele kleurschakeringen zorgen voor een stoere en unieke afwerking die binnen en buiten kan worden toegepast. 

Roest stucwerk kan binnen worden toegepast als decoratieve afwerking op accent muren, deuren, garderobe deuren, meubels of uw schouw.  De wijze en mate van aanbrengen bepalen het uiteindelijke roesteffect, dit kan zijn als gladde afwerking, maar het is ook mogelijk om een staalplateneffect met popnagels te creëren. Door middel van een activator van zuren zal de wand gaan oxideren.

Archi + concrete en calcecruda

Archi + Concrete & Calcecruda is een minerale decoratieve pleister. De samenstelling van kalk, cement en toevoegingen biedt de mogelijkheid vele harde afwerkingen te creëren, variërend van betonnen wanden tot robuuste houten bekistingafwerkingen. Naast het esthetische effect geeft de afwerking Fase Silossanica tevens een uitstekende bescherming bij buitentoepassing.

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stadse afwerking voor uw woning of appartement. Dan is de Archi+ Concrete minerale pleister uitermate geschikt voor interieurs.

Archi+ Concrete wordt gekenmerkt door een unieke curve en biedt u de mogelijkheid om de lagen te overlappen met een acryl siloxaan kleur. Op deze manier worden elegante betoneffecten bereikt in de nieuwste trends en kleuren. Archi+ laat zowel binnen- als buitenwanden lijken op muren die van lagen beton zijn opgetrokken. Een bijzonder effect dat uw muur het hoogtepunt van bijvoorbeeld uw woonkamer maakt.

Fluweel stuc

Celestia wallpainting is een perfecte decoratieve wandafwerking waarmee jij een visuele en tactiele lederlook met verbazingwekkende tinten en kleuren te bereiken. De oppervlakken zorgen voor diepe en emotionele effecten, perfect afgestemd op de meest moderne en geavanceerde trends voor interieurs op architectonisch gebied .

 

Metaal afwerking

Wat vaak in de moderne architectuur wordt gebruik is de Novacolor RUSTon. Een product dat de uitstraling van een versnelde veroudering weergeeft door de weersomstandigheden waar een object aan blootgesteld wordt. In tegenstelling tot de Novacolor IRONic heeft de Novacolor RUSTon een niet uniforme uitstraling met een roesteffect. Het lijkt echter alsof de corrosie op de een of andere manier verhinderd wordt om door te zetten. U heeft keuze uit groene, blauwe, bruine en pearl kleuren die variëren naar gelang de techniek waarmee het RustOn product wordt aangebracht.
RUSTon is te bewonderen in onze Showroom.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven