Waterdichte betonstuc voor uw badkamer, stijlvol en onderhoudsvriendelijk.

Afwerkingen voor uw badkamer, toilet en keuken.

Er zijn vele producten geschikt om uw badkamer, toilet, keukenachterwand en aanrechtblad te voorzien van een geheel naadloze betonlook. Daarentegen is het aanbod van materialen die direct in contact komt met water zoals een douchehoek beperkt.

Base Beton, Beton Ciré, Frescolori Maranzo en Puramente , zijn veel gebruikte afwerkingen om uw tegels te vervangen voor waterdicht en een naadloze wandafwerking.

Interpleister, uw badkamer specialist, heeft de oplossing voor uw badkamer. Laat u inspireren door onze vakkundige mensen en ontwerp de badkamer van uw dromen. 

Kom kijken in onze SHOWROOM waar we de diverse afwerkingen in onze badkamer verwerkt hebben.

 

00e7605169

Rauw en robuuste beton ciré

Beton Ciré is het meest authentieke beton. Deze allereerste variant van beton is multifunctioneel en wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit beton. Het resultaat? Rauw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte. In principe is Beton Ciré geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Ideaal dus voor vloeren en wanden in alle ruimtes! Combineer met zachte kleuren voor een mooi contrast en een sfeervol geheel.

Beton-ciré op wanden

De betonlook is niet meer weg te denken uit ons interieur. Van vloeren tot tafelbladen en van meubels tot muren: betonlook is helemaal hip en happening. 

Beton Ciré is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving. Beton Ciré is een zeer sterk product, omdat het bestaat uit cement, aangemengd met een hars.

IMG_3482

Beton-ciré ook op vloeren

Beton Ciré Floor is gestuct beton dat voornamelijk toepasbaar is op vloeren. Het heeft meestal een dikte van 2 tot 3 mm. Door het stuccen van het beton en het daarna licht te schuren, krijgt het een bijzondere uitstraling.

Bij Beton Ciré Floor heb je de keuze uit vele kleuren, gelijk aan die van Beton Ciré Originale. Bij Floor is er meer en een grovere tekening zichtbaar dan bij Beton Ciré Originale. In principe is Beton Ciré Floor geschikt voor alle vlakke vloeren, maar ook als wandafwerking is Floor een echte eyecatcher!

Frescolori maranzo & puremente

Twee producten die inzetbaar zijn in de natte ruimte zoals badkamer en welnessruimte.

Maranzo & puremente zijn kalkpleisters die uit natuurlijke grondstoffen bestaan. Door het gebruik van de eerste klas grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten, is hierdoor een grote diversiteit aan structuren en kleuren te creëren. De kalkpleister is in bijna alle kleuren leverbaar. Door de bereidingswijze- en eigenheid van het product zal de kleur altijd gemêleerd zijn, wanden en muren komen tot leven.

Wallastic de wand van de toekomst

De eerste ware revolutie voor wandafwerking in natte ruimtes is WALLASTIC.

Deze wandafwerking is gemaakt van een elastische kunsthars, waardoor wanden volledig en naadloos 100% waterdicht zijn. Daarnaast zijn de wanden afgewerkt met Wallastic poriëndicht, waar schimmelvorming geen houvast op hebben en onderhoud zeer eenvoudig is.

InterPleister is partner en gecertificeerd applicateur van Wallastic.

Elastische afwerking

De Wallastic wandafwerking is kleur en slijtvast en gaat een leven lang mee. Omdat deze elastische is, hebben scheuren in de ondergrond geen effect op de wandafwerking. De Wallestic rekt mee en blijft waterdicht.

Eigenschappen Wallastic

De Wallastic is gemaakt van een elastische kunsthars. Hierdoor hebben scheuren uit de ondergrond geen effect.

De Wallastic wandafwerking is 100% waterdicht en zal dit ook altijd blijven.

Bij de Wallastic kunt u kiezen uit alle RAL, Sikkens en NCS kleuren. Zo is er altijd een kleur die bij u past.

De Wallastic is volledig naadloos. Zo neemt u afscheid van voegen waar vuil in blijft hangen.

Door het naadloze ontwerp is de Wallastic eenvoudig in onderhoud.

De Wallastic wandafwerking is poriëndicht en voorkomt daardoor schimmelvorming.

De Wallastic loopt naadloos over in uw gietvloer. Zo behoudt u het naadloze ontwerp.

Een naadloze wand is niet alleen makkelijk in onderhoud een ruimte oogt ook groter met Wallastic.

Badkamer inspiratie en showroom

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende mogelijkheden en kleuren van onze badkamer afwerkingen?

In onze showroom hebben wij een badkamerhoek met de volgende producten

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt en die perfect past in uw woonwensen en leefsituatie.

Op onze website ervaart u dat er veel verschillende soorten vloer- wand- en plafondafwerkingen zijn.

We nodigen u van harte uit om in onze Showroom de diverse bijzonderheden en eigenschappen van onze sierpleisters, gladpleisterwerk, betonlook, beton-ciré en al onze overige afwerkingen te voelen en te zien.

Hier kunnen wij u gedegen uitleg geven over de voor- en nadelen van iedere afwerking. Bevlogen zullen wij u adviseren over onze ambachtelijke producten.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven