Betonlook

NATUURLIJK, PUUR EN AUTHENTIEK


InterPleister laat u graag zien wat de kracht is van pure ambacht. De Beton-Ciré producten zorgen namelijk voor een combinatie van een huiselijke sfeer, uniek gevoel en persoonlijkheid in alle ruimtes. En dat alles is met liefde gemaakt zodat thuis het allerfijnste plekje wordt!

In onze SHOWROOM hebben wij een diverse ruimtes voorzien met Beton Ciré!


OVERAL TOEPASBAAR

Beton Ciré

Beton Ciré is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving. Het is een zeer flexibel en sterk product omdat het bestaat uit cement, aangemengd met een hars. Binnen de Beton Ciré zijn twee varianten te onderscheiden: ‘Originale’ en ‘Floor’.

Raw en robuust: Beton Ciré Originale
Beton Ciré Originale is het meest authentieke beton. Deze allereerste variant van beton is multifunctioneel en wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit beton. Het resultaat? Raw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte. In principe is deze variant geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Ideaal dus voor vloeren en wanden in alle ruimtes! Combineer Beton Ciré Originale met

zachte kleuren voor een mooi contrast en een sfeervol geheel.

Voor de perfecte vlakke vloer: Beton Ciré Floor

Beton Ciré Floor is gestuct beton dat voornamelijk toepasbaar is voor vloeren. Het heeft vaak een dikte van 4 tot 5 mm. Door het stuccen van het beton en het na de tijd licht te schuren, krijgt het een bijzondere look. Bij Beton Ciré Floor heb je de keuze uit de meest bonte kleuren. Anders dan Beton Ciré Originale is er bij Floor meer ‘tekening’ zichtbaar, het heeft een wat grovere uitstraling. In principe is Beton Ciré Floor geschikt voor alle vlakke vloeren, maar ook als wandafwerking is Beton Ciré Floor erg geschikt!AMBACHT IN HUIS


Beton Ciré: een uniek product
De kracht van ambacht. Beton Ciré geeft dat unieke gevoel, een huiselijke sfeer en persoonlijkheid aan alle ruimtes. Niet verrassend dus dat de betonlook niet meer weg te denken is uit het interieur van nu. Van vloeren tot aanrechtbladen en van krukjes tot muren: beton is helemaal hip en happening. Ontdek de ambacht van het stuccen!