Gun u zelf ook een unieke tafel

De betonlook tafels van BetonPassie  worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het beton wordt met vegende bewegingen op het tafelblad aangebracht. Iedere betonlook Tafel is dan ook uniek en bijzonder. De bladen zijn waterdicht, hittebestendig én vlekbestendig. 

Toe aan iets nieuws?
Ben je op zoek naar een unieke tafel? Wij maken de tafels in verschillende kleuren met diverse bijpassende onderstellen. Liever een cover over je huidige tafel? Ook dat is mogelijk! Uw eigen ideeën worden omgezet in een concreet betonnen product.

BetonPassie tafels voor Horeca

De tafels van BetonPassie trekken in jouw horecazaak gegarandeerd de aandacht en geven jouw interieur net dat beetje extra.

Aanrechtbladen
Naast tafelbladen is het ook mogelijk uw keuken te voorzien van een betonnen aanrechtblad. Uw wensen worden door ons gerealiseerd om zo uw droomkeuken te creëren!

Laatu inspireren in onze Showroom en vraag ons naar de mogelijkheden!


De mogelijkheden van Creéren zijn eindeloos ...


Heeft u een idee dat u graag om zou willen zetten in een concreet product van beton? Laat het ons dan weten!

Met BetonPassie zijn de mogelijkheden namelijk eindeloos en is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij helpen u graag bij het creëren van uw eigen Concrete Line product. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw product écht uniek is!

Meubels


Aanrechtblad


Vloer

Tafels


Bureublad


Barbladen


Stappenplan voor uw tafel:

1

Kies uw

tafelpoot

   

2

Kies uw Kleur

                                              

1

Kies uw afmeting van uw 

tafelblad