Wie zijn wij eigenlijk?

Het familiebedrijf InterPleister bestaat uit een team van enthousiaste Gietvloeren leggers en Stukadoors. Wij onderscheiden ons door keer op keer een goed eindresultaat af te leveren. Daarom volgen wij ook geregeld diverse cursussen en informatiebijeenkomsten, ook verzorgen we cursussen voor vloer en leemafwerkingen voor particulier en collega bedrijven. Zo blijven wij op de hoogte van trends, normen en de laatste stand der techniek.

3 generaties vloerenleggers en stukadoors sinds 1962!

Vanaf 1962 is het Stucadoorsvak in de familie doorgegeven, met ondertussen al de derde generatie. Omdat we binnen InterPleister onze eigen interesses hebben is InterPleister verdeeld in InterPleister Vloeren en InterPleister stucadoorsbedrijf. Zo hebben we de juiste vakmannen op de juiste plek en komen twee werelden samen in ÉÉN SHOWROOM.

Justin

Een echte duizendpoot en vol energie. Decoratieve afwerkingen en ecologische afwerkingen zoals leem & American Clay van is zijn ding.Liesbeth


Het gezicht van de showroom en de drijvende kracht achter de jongens van InterPleister.Andreas

Door zijn enthousiasme, passie & perfectionisme weet hij een moderne en luxueuze uitstraling te creëren in uw woning.


Sebastiaan


Hij noemt zich zelf een ecologische vakidioot. Zijn voorliefde gaat uit naar producten die puur natuur zijn, leem, klei en katoen. Het maken van leemhaarden en pizza-ovens is zijn ding.