Corestone Nature Gietvloer sterk en stijlvol

In elk interieur stijlvol toe te passen

Als een fabrikant aangeeft dat de levensduur gemiddeld 40 jaar overtroffen kan worden !! dan weet je dat het een  sterke vloer moet zijn.

 Website EPI. Makers van Corestoe Nature maart 2023 op haar website “Van een EPI Corestone Nature vloer heb je jarenlang plezier met een gemiddeld onovertroffen levensduur van veertig jaar

De EPI Corestone Nature wordt ambachtelijk aangebracht, dit handwerk zie je terug in het oppervlak van de vloer.In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, heeft Corestoen Nature een product ontwikkeld met de natuurlijke uitstraling en structuur van beton én sterke eigenschappen.

Van een Corestone Nature vloer heb je jarenlang plezier met een gemiddeld onovertroffen levensduur van veertig jaar.De EPI Corestone Nature wordt ambachtelijk aangebracht, dit handwerk zie je terug in het oppervlak van de vloer.

De vloer is eenvoudig schoon te houden, nagenoeg onderhoudsvrij en kan perfect worden aangebracht in combinatie met vloerverwarming of over bestaande vloeren.

De vloer met een geleefd uiterlijk

De cementgebonden vloer heeft een wat gemêleerde kleur waar kleine spaanslagen, zichtbaar zijn in de vloer.

Dit geeft de vloer zijn geleefde karakter dat zo kenmerkend is voor gevlinderd beton.

Na verloop van de tijd zal de cementgebonden gietvloer een stijlvolle en geleefd uiterlijk krijgen.

Weinig onderhoud met naadloos woonbeton

Met een woonbeton vloer geniet u van een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer.

De vloer wordt naadloos gegoten zodat vuil geen kans heeft om in voegen en naden op te hopen. 

Het schoonmaken van de vloer kan eenvoudig met wisser, stofzuigeren en gedweild worden.

Naast het minimale onderhoud van uw woonbeton vloer nodig heeft hoeft u zich ook geen zorgen te maken over eventuele krassen of slijtage. De woonbeton vloeren werken wij desgewenst af met twee lagen coating zodat de vloer zeer geschikt is voor gezinnen en huisdieren.

Ideaal met vloerverwarming

Woonbeton is circa 3 à 4 mm dik en door dat de beton laag zeer snel warmte doorlaat ook zeer geschikt voor vloerverwarming.

Mooie basis voor elke ruimte
De woonbeton cementgebonden vloeren kunnen in woonkamer, keuken, toilet, garage, winkel en kantoorpand gelegd worden. Met een gedegen ondergrond behandeling heeft u jaren plezier van uw vloer.

vloerverwarming
Vloer Core stone beton 71726_00027
woonbeton-1
woonbeton-2

Inspiratie en showroom

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende gietvloeren en kleuren?

Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We vinden het belangrijk dat u een goede keuze maakt voor een gietvloer die perfect past in uw woonwensen en leefsituatie. Op onze website ervaart u dat er veel verschillende soorten vloerafwerkingen in diverse kleuren zijn. We nodigen u dan ook van harte uit om in onze Showroom de diverse bijzonderheden en eigenschappen van onze PU Gietvloer, PU Betonlook, Beton Cirè, Woonbeton of Microcement vloeren te voelen en te zien. Hier kunnen wij u gedegen uitleg van de voor- en nadelen van iedere vloerafwerking geven. Bevlogen zullen wij u adviseren over dit ambachtelijk vloerproduct.

Stucwerk afwerken

Lijsten en
ornamenten

Indirecte
LED-verlichting

Betonlook
traprenovatie

Badkamer
vloer & wand

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven