Voordelen van Beton Ciré

Authentiek beton ciré vloeren

BETON CIRÉ TRENDY EN LUXE UITSTRALING

Een interieur met Beton Ciré is HELEMAAL HOT, trendy en heeft een luxe uitstraling. U bent verzekerd van een unieke vloer of wand die bovendien uitermate kras en slijtvast is.
Een Beton Ciré handgesmeerde vloer of badkamer is een hoogwaardig en waterdicht cementgebonden vloer- wandproduct. De Beton Ciré dankt zijn hardheid aan de speciale hars die toegevoegd wordt aan de op kleur gebrachte cement. De samenstelling van hars en cement maakt dat de vloer of wand uitermate sterk en flexibel is.

RAUW EN ROBUUST MET EEN FRANS TINTJE
Beton Ciré is de meest authentieke beton leverbaar. Gewreven beton kent zijn oorsprong in Frankrijk.

Deze allereerste variant van beton is multifunctioneel en wordt handmatig aanbracht door middel van vegende bewegingen. Door in twee lagen een patroon op te bouwen ontstaat een natuurlijke authentieke en robuust kleuren spel.

De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van de vloer of wandafwerking.

Het resultaat? Rauw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte.

NAADLOOS EN HYGIENISCH
Beton Ciré heeft in tegenstelling met plavuizenen wandtegels geen voegen. Het grote voordeel is dat in doucheruimtes er de voegen niet smerig worden en dat er geen schimmels kunnen ontstaan in de cement voeg. Beton Ciré is vlak en er kunnen niet of nauwelijks schimmels en bacteriën ontstaan. De vloeren en muren zijn makkelijk schoon te houden zodat uw jarenlang kunt genieten van uw mooie vloeren en wanden.

 WATERDICHT, DUURZAAM EN SLIJTVAST
Van nature is de Beton Ciré waterdicht en zeer sterk.  Door deze combinatie is het product een ideale toepassing voor vloeren en wanden zowel in de badkamer, keuken, toilet maar ook als eyecatcher in de woonkamer, slaapkamer, kantoor of bedrijfsruimte.

Hoe onderhoud u uw beton ciré?

Doordat wij de Beton Ciré afwerken met desgewenst twee toplagen zijn de Ciré vloeren en wanden zeer gebruiksvriendelijk. Deze beschermlaag is zeer slijtvast en heeft nauwelijks onderhoud nodig. De laklaag is vuil en stofafstotend en eenvoudig te reinigen.

Dit maakt de Beton Ciré een uiterst hygiënische afwerking voor uw completen badkamer en woonkamer vloer.

Eenvoudig reinigen met een natuurlijk zeep is voldoende om jarenlang te genieten van uw vloer of wandafwerking.

Bij de aanschaf van uw vloer krijgt u een onderhoudsadvies die met alle do’s en don’ts voor het verzorgen van en onderhoud van uw Beton Ciré vloer of wand. Zodat de conditie van uw woonkamer vloer of badkamer voor een lange termijn gewaarborgd blijft.

45 natuurlijke kleuren in onze showroom

Onze Beton Ciré is leverbaar in 45 natuurlijke tinten en te bezichtigen in onze showroom.

Bent u benieuwd geworden naar de vele verschillende gietvloeren en kleuren? Neem alvast een kijkje op onze inspiratie pagina waar stijlvolle foto’s van onze projecten staan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

We helpen je graag in onze stukadoor en gietvloeren SHOWROOM in Almere of Eemnes (bijna klaar)!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Aangepaste openingstijden

GEEN

Openingstijden showroom OP AFSPRAAK

LET OP: MAAK EEN AFSPRAAK zodat wij uitgebreid de tijd kunnen nemen om persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen te kunnen geven.

Vrijdag 13:30 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur

Openingstijden showroom

Op Afspraak 8:00 uur - 17:00 uur

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Mail ons

Info@interpleister.nl

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

nl_NLNL
Scroll naar boven