Eén plek voor uw Gietvloer / Betonvloer en Stucadoorswerk

Twee bedrijven zowel vloeren als stukadoorswerk ondergebracht in één SHOWROOM met voorbeeldkamers, waar specialisten voor u klaar staan die samen met u een plan voor uw nieuwe vloer (PU-Gietvloer, Woonbeton, Gietbeton, Beton-traprenovatie, Grindvloer, Betonciré) of wand- en plafondafwerking (American Clay, Tierrafino, Gladpleisterwerk, Sierpleister, Badkamer) afwerkingen maken. Uiteraard hoort hier een gedegen uitleg en kleuradvies bij.

3 generaties vloerenleggers en stukadoors sinds 1962!

Vanaf 1962 is het Stucadoorsvak in de familie doorgegeven, met ondertussen al de derde generatie. Omdat we binnen InterPleister onze eigen interesses hebben is InterPleister verdeeld in InterPleister Vloeren en InterPleister stucadoorsbedrijf. Zo hebben we de juiste vakmannen op de juiste plek en komen twee werelden samen in ÉÉN SHOWROOM.

De creatieve stukadoor stukadoor & gietvloeren leggers in Almere met een SHOWROOM

Als vloerenleggers en stukadoors kunnen wij al uw creatieve ideeën in praktijk brengen en daar desgewenst onze eigen inspiratie aan toevoegen. Wij geven een finishing touch aan uw interieur die aansluit bij uw persoonlijke leefomstandigheden en woonwensen.

Ieder budget een oplossing

Voor ieder budget hebben wij een  decoratieve oplossing, laat u niet afschrikken en kom gerust langs. Neem uw bouwtekening en eventuele offerte mee en wij zullen u versteld laten staan wat er allemaal mogelijk is.

PU-Gietvloeren, Woonbeton & Traprenovatie

InterPleister vloeren Almere laat u graag zien wat de kracht is van pure ambacht. De Pu-Gietvloeren, Woonbeton, Base-Beton en Beton-Ciré vloeren zorgen namelijk voor een combinatie van een huiselijke sfeer, uniek gevoel en persoonlijkheid in alle ruimtes. En dat alles is met liefde gemaakt zodat thuis het allerfijnste plekje wordt!.

De woonbeton en gietvloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming

Vloerverwarming in combinatie met gietvloer en woonbeton biedt een aangename warmte en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien kunnen radiatoren uit het zicht verdwijnen als voor vloerverwarming in combinatie met gietvloeren wordt gekozen. De naadloze vloer met Pu-gietvloer, woonbeton en grindvloer zorgt er voor dat de ruimte nog groter lijkt.

Door gebruik te maken van een naadloze gietvloer, woonbeton en grindvloer in combinatie van vloerverwarming zal door de optimale warmte geleiding het oppervlak zeer snel verwarming.

Bij Interpleister vloeren zijn de mogelijkheden eindeloos. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf of woning? Onze experts staan voor u klaar en zullen u tijdens het gehele project begeleiden.

  • InterPleister levert hoogwaardige gietvloer, woonbeton, beton ciré badkamer, traprenovatie tegen aantrekkelijke prijzen

  • Voor particulier en bedrijven

  • Qualiteit gegarandeerd door eerste klas materialen

  • Snelle aplicatietijd 3 a 5 dagen (afhankelijk van soort vloer)

  • Één aanspreekpunt voor uw project

  • Volledig op uw wensen: kies zelf uw structuur, kleur en materiaal


Woonbeton gietvloer

Woonbeton gietvloeren zijn de meest authentieke gietvloeren van beton. Vergeleken met de gietvloeren van polyurethaan (kunststof) hebben cementgebonden vloeren een wat authentieke, rauwe, robuuste look. Laag voor laag wordt de woonbeton gietvloer opgebouwd, voor een maximaal effect. Juist doordat deze vloeren niet helemaal egaal zijn, vallen vlekken, stofjes en vuiltjes niet zo op. Ook eventuele beschadigingen zijn nauwelijks storend door de robuuste structuur. Woonbeton bestaat uit natuurlijke materialen van cement, beton, pigment, water en mineralen.

PU Gietvloer

Een PU gietvloer is een vloer Bestaand uit polyurethaan. Deze heeft, anders dan een cementgebonden gietvloer, een rustige en gladde uitstraling en heeft een minder robuust karakter. Een gietvloer voelt comfortabel, warm aan de voeten en is veerkrachtig. Bovendien is een gietvloer van Interpleister onderhoudsvriendelijk en toe te passen in nagenoeg iedere RAL of NCS kleur.

De gietvloer vormt een stijlvolle, maar ook praktische basis voor iedere interieur en is geschikt voor woning, badkamer en bedrijfsruimte en maken elke ruimte nét een beetje mooier. Niet alleen prachtig bij een strak interieur, maar ook bij een interieur vol kleurrijke elementen.

PU Betonlook vloer

Een Gietvloer die door door twee contrasterende kleuren in de gietlaag een robuuste levendige Betonlook krijgt, maar dan wel met de prettige eigenschappen zoals makkelijk reinigbaar, warm aan de voeten en veerkrachtig. Samen met onze applicateur bepaald u of u een medium of drukke betonlook wilt hebben

Door het mengen van twee contrasterende kleuren in de gietlaag ontstaat de outhentieke betonlook structuur. U bent zelf aanwezig bij het aanbrengen van de twee kleuren, zodat u de structuur van de betonlook kunt beheren en sturen. U heeft keuze uit een rustige, medium of drukke betonlook melering.

Base-Beton vloer en wanden

EEN PURE, ROBUUSTE BETONLOOK IN UW WOON- KAMER, BADKAMER OF TOILET. Base Beton voor vloer en wand is IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is Base Betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van BaseBeton wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt.

Beton Cirè badkamer, toilet, keuken en wand en vloer

Er zijn vele producten geschikt om uw badkamer te voorzien van de laatste trend of om uw badkamer die ambiance te geven die u wilt. Daarentegen is het aanbod van wandafwerking die direct in contact komt met water zoals een douchehoek beperkt. Interpleister, uw badkamer specialist, heeft de oplossing voor uw badkamer. Laat u inspireren door onze vakkundige mensen en ontwerp de badkamer van uw dromenen.

Grindvloer

Een grindvloer is een harde zeer makkelijke vloer die door het gebruik van gekleurd grind een natuurlijke uitstraling heeft. InterPleister heeft grindvloeren in verschillende steendiktes en kleuren. Bovendien is deze vloersoort goed geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Contact

10-12-2020 familie Hagen American Clay plafond en basisleem wanden Oosterwold Almere

"De wanden en plafond zijn zeer strak met leem afgewerkt. In het voorjaar komen de jongens weer om een workshop ovenbouwen te geven."

12-1-2021 familie Dirksen Betonvloer Almere

"Zeer vakkundige en gedreven vloeren leggers. Goede communicatie en ongelofelijk mooi geworden.Justin bedankt."


InterPleister Ecologisch American Clay en Leem

Wie zelfbewust is en een natuurlijke levensstijl net zo belangrijk vindt als een oogstrelend leem of klei interieur, valt waarschijnlijk als een blok voor producten leem van Tierrafino & Klei van American Clay.   

Ook als het gaat om Klei-pleister, Katoenputz (Japans Sierpleister), Basisleem, Duro, leemfinish of ons nieuwe product American Clay, HET HOEFT NIET OUD BOLLIG TE ZIJN!. Al deze producten verwerken wij in eigentijdse en moderne interieurs.

Stucadoorsbedrijf InterPleister

In onze Stukadoors SHOWROOM in Almere, waar u uw inspiratie uit onze modelkamers kunt halen, staan specialisten klaar die samen met u een plan voor uw wand- en plafondafwerking maken. In onze showroom hebben we voorbeeldkamers van spachtelputz, sierpleisters, gladpleisterwerk, spackspuitwerk, beton ciré badkamers, italiaans pleisterwerk, Navacolor, Frescolori en traprenovatie. Uiteraard hoort hier een gedegen uitleg en kleuradvies bij.

  • Sierpleisters & Gladpleisterwerk & Spackspuitwerk & Italiaans pleisterwerk & Katoenputz & Metallicpleister & Novacolor & Frescolori & Badkamer afwerkingen