InterPleister NovaColor

NovaColor Italiaanse design wanden

Of het nu gaat om oude wand- en plafond imitaties, egentijdse metallic of kalk afwerkingen, de Italianen lopen altijd voor op. Novacolor geeft de applicateur het materiaal in handen om daadwerkelijk adembenemende creaties te maken. Interpleister heeft zich verdiept in de wereld van wand en plafond applicaties. Als gecertificeerde applicateur volgen wij de diverse opleidingen bij Novacolor. Met trots zeggen wij dat we al vele creaties op onze naam hebben staan, van woonhuizen, kantoorpanden tot zelfs het verfraaien van deuren en zelfs een piano en oude koelkast die wij in een Novacolor product verwerkt hebben.

Kom langs in onze showroom en zie en voel wat Novacolor voor u kunt betekenen.                                                                                                                          Of nog beter..... maak een afspraak met een van de applicateurs!


RUSTon            

                 Interpleister Showroom Ruston novacolor   InterPleister showroom Ruston                                    

Voor de perfecte decoratieve afwasbare wand: RUSTon


Wat vaak in de moderne architectuur wordt gebruik is de Novacolor RUSTon. Een product dat de uitstraling van een versnelde veroudering weergeeft door de weersomstandigheden waar een object aan blootgesteld wordt. In tegenstelling tot de Novacolor IRONic heeft de Novacolor RUSTon een niet uniforme uitstraling met een roesteffect. Het lijkt echter alsof de corrosie op de een of andere manier verhinderd wordt om door te zetten. U heeft keuze uit groene, blauwe, bruine en pearl kleuren die variëren naar gelang de techniek waarmee het RustOn product wordt aangebracht.

RUSTon is te bewonderen in onze Showroom.


Archi+ Concrete & Calcecruda

Archi + Concrete & Calcecruda is een minerale decoratieve pleister. De samenstelling van kalk, cement en toevoegingen biedt de mogelijkheid vele harde afwerkingen te creëeren, variërend van betonnen wanden tot robuuste houten bekistingafwerkingen. Naast het estetische effect geeft de afwerking Fase Silossanica tevens een uitstekende bescherming bij buitentoepassing. 

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stadse afwerking voor uw woning of appartement. Dan is de Archi+ Concrete minerale pleiser uitermate geschikt voor interieurs. Archi+ Concrete wordt gekenmerkt door een unieke curve en biedt u de mogelijkheid om de lagen te overlappen met een acryl siloxaan kleur. Op deze manier worden elegante betoneffecten bereikt in de nieuwste trends en kleuren. Archiplus laat zowel binnen- als buitenwanden lijken op muren die van lagen beton zijn opgetrokken. Een bijzonder effect dat uw muur het hoogtepunt van onder meer uw woonkamer maakt.

Voor meer zijdezachte wanden is Novacolor Africa een ideaal product. Africa is een decoratieve architectonische troffel-coating die leverbaar is in prachtige metallic patronen. Het product creëert zijde-achtige oplossingen die uw huis verrassend comfortabel maken, vol charme en verfijning.IRONic        

Ironic InterPleister     Ironic koelkast InterPleister      Ironic InterPleister                             

Roest imitatie: IRONic

IRONic is een speciaal waterverdunbaar systeem waarmee een uiterste levendige en echte roestafwerking kan worden gecreëerd.

De vele kleurschakeringen zorgen voor een stoere en unieke afwerking die binnen en buiten kan worden toegepast. 

Wandafwerkings producten die snel aan populariteit winnen zijn onder meer de IRONic voor een indrukwekkend roesteffect en Novacolor RustOn voor spectaculair afgewerkte wanden. De lagen die in Novacolor IRONic verwerkt worden produceren een oxidatie effect dat gelijk is aan de effecten van een ijzeroppervlak dat is blootgesteld aan natuurlijke corrosie door weersomstandigheden. IRONic kan worden toegepast op onder meer bestaande (kalk)pleister, gipswanden en synthetische verflagen.


Celestia

InterPleister showroom CelestiaInterPleister showroom Celestia         InterPleister showroom Celestia

Celestia wallpainting is een perfecte decoratieve wandafwerking waarmee een lederlook met verbazingwekkende tinten en kleuren gecreëerd kan worden. De oppervlakken zorgen voor diepe en emotionele effecten, perfect afgestemd op de meest moderne en geavanceerde trends voor interieurs op architectonisch gebied .

Wall2Floor


Wall2Floor is een speciaal ontwikkeld micro-cement systeem voor het decoratief afwerken van vloeren en wanden.

Het systeem biedt enorm veel mogelijkheden voor een unieke en luxueuze afwerking bij binnentoepassing.

De samenstelling zorgt voor een harde afwerking waardoor dit systeem op vele plaatsen in de leefomgeving kan worden toegepast.

Ook is het systeem geschikt voor toepassing in de “natte cel” van de badkamer vanwege het waterdichte karakter.


Marmorino

Geef uw woning meer glans met Novacolor Marmorino KS

Marmorino KS is een product met een unieke samenstelling op basis van kalk, grassello, Italiaans marmerpoeder en versterkte acryl. Dit soort producten wordt op grote schaal gebruikt bij restauratiewerkzaamheden en kan worden gekleurd met natuurlijke aarde pigmenten en oxidanten. Door Novacolor Marmorino KS toe te passen worden transparante en levendige kleuren gecreëerd die kenmerkend zijn voor het rijke Italiaanse verleden. De behandelde oppervlakte wordt compleet glad gepolijst en krijgt een zijde-achtig effect. Uw wanden en vloeren gaan naadloos in elkaar over en hebben door de Novacolor Marmorino KS een spiegelend marmereffect. Door een beschermende waxlaag aan te brengen wordt het oppervlak niet alleen tegen vuil beschermd, het krijgt een extra glans impuls.