Lijsten, Plinten & Indirecte Verlichting

Lijsten, Plinten, Ornamenten & Indirecte Verlichting

De collecties van Orac Decor zijn uitgebreid en compleet: gaande van stijlvolle plinten, lambriseringen, wand- en kroonlijsten over innovatieve verlichtingsprofielen tot en met karaktervolle deuromlijstingen, pilasters en rozetten.

Niet alleen zijn de lijsten en ornamenten duurzaam en licht, ze laten zich ook gemakkelijk plaatsen. Zo bieden we eigentijdse kwaliteitsoplossingen die zowel functioneel als decoratief zijn én op maat van elk project. Wat vlak en kaal is, wekken onze profielen tot leven.


Laat u zich inspireren en kom alle lijsten bekijken in de showroom van InterPleister.

Diverse voorbeeld kamers zijn afgewerkt met lijsten,plinten, ornamenten en indirecte verlichting.

InterPleister stucadoorsbedrijf is zowel dealer als gecertificeerd applicateur.Indirecte Verlichting          

                             Interpleister indirecte verlichting Orac           

Smaakmakende verlichting!!!

Indirecte verlichtingsprofielenzijn echte sfeermakers zowel voor privéwoningen als winkel- kantoor- en hotelprojecten. Net als alle andere Orac Decor® producten, kunnen ze worden meegeschilderd.

Het gamma biedt strak vormgegeven maar evengoed organische modellen en de meeste kunnen als up- én downlighter gemonteerd worden. Eén ding is zeker: ze versterken de architectuur en zorgen gegarandeerd voor de juiste stemming.

      Interpleister indirecte verlichting Orac


Plinten


Misschien sta je er niet elke dag bij stil, maar er zijn van die dingen, hoe klein ook, die direct iets doen met het aanzicht van je interieur.Eén van de belangrijkste voorbeelden hiervan zijn je plinten. Niet iets waar je direct bij stilstaat als je verhuist. Maar naarmate je langer geniet in je stulpje, wordt het tijd om ook de details aan te pakken. Tijd voor de plinten

Waarom plinten?

Plinten gebruik je om de randen van je vloer netjes af te werken. Het is namelijk onmogelijk om een vloer zo strak tegen de muur aan te leggen, dat de overgang naadloos is. We gebruiken daarom plinten om de rand tussen de muur en de vloer strak af te dichten. Daarnaast beschermt een plint de wand tegen beschadigingen. Als de plint, deuren en raamkozijnen in de zelfde kleur geschilderd zijn ontstaat er een aangename belijning die een strak en rustig interieur zal geven.

                   

Wat doet een plint met de uitstraling van je interieur?

Pas wanneer je bezig bent met de keuze voor de juiste plint, ontdek je hoezeer je plint de uitstraling van je interieur beïnvloedt. Zo geeft een hoge en goed zichtbare plint je interieur onmiddellijk een sjieke uitstraling, terwijl een lage plint wat subtieler en stoerder is. Ook de vorm heeft zo z’n effect. Kies je voor een strakke rechte plint, een wat zachtere afgeronde plint? Of ga je voor de subtiele versiering van de kraalplint of kies je voor de uitgesproken romantische sierplint?