Gladpleisteren plafond en wanden

Gladpleisterwerk plafond en wanden


Gladpleisterwerk is een tijdloze wand- en plafondafwerking. Het strakke en vlakke resultaat is in iedere kleur overschilderbaar. Eventuele beschadigingen zijn makkelijk te herstellen en het opnieuw sauzen van uw interieur is in een handomdraai gebeurd.

Het gladpleisteren van wanden en plafonds kan op verschillende manieren gedaan worden.

De dikte van het gips en de eisen van de toplaag zijn bepalend voor de prijs.

InterPleister kan u gedegen advies geven over diverse soorten van pleister systemen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Het gebeurt vaak dat een dunpleister systeem goedkoop aangeboden wordt. Hierbij wordt vaak vergeten te vermelden dat een dunpleistersysteem maar enkele milimeters dik is en dus de oneffenheden van de ondergrond niet kan egaliseren. Dit geeft bij strijklicht niet het gewenste resultaat.

Laat u informeren in onze showroom en kies de afwerking die bij u past.


Dunpleister systeem:

Het dunpleisteren van wanden en plafonds wordt gedaan met een laagdikte van 1 a 2 mm. De wandafwerking zal ondergrond volgend zijn. Het is een voordelige manier van gladpleisteren.Dikpleister systeem:

Met dikpleisteren kan de stucadoor een mooi strak en vlak resultaat afleveren. Voor de meeste woningen is deze afwerking dan ook en prima geschikte afwerking . Dikpleisteren gebeurt met gips in een laagdikte van 2 tot 4 mm en wordt dan ook door onze stucadoors gepolijst opgeleverd.


Rapen

Raapwerk wordt aangebracht met een dikte van 5mm tot soms wel 1cm. Dit is noodzakelijk wanneer wanden uit het lood staan of bij o.a. een gemetselde wand. Wanden en plafonds kunnen zo onder de rij opgeleverd worden.