InterPleister Frescolori

Frescolori Kalkpleisters

Frescolori is een kalkpleister die uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Door het gebruik van de eerste klasse grondstoffen waaronder kalk, marmerpoeders en granulaten, is hierdoor een grote diversiteit aan structuren en kleuren te creëren. De kalkpleister is in bijna alle kleuren leverbaar. Door de bereidingswijze- en eigenheid van het product zal de kleur altijd gemêleerd zijn, wanden en muren komen tot leven. ‘De hand van de meester’ van de vakman, stukadoor of decorateur is zeer belangrijk voor het eind resultaat. Hierin kan ook controle plaats vinden, door het rustig of juist ruw aan te brengen. Dit zal het uit eindelijke eind resultaat bepalen. De kalkpleister is flexibel, waterdampdoorlatend, slag en stootvast. Indien gewenst kan Frescolori afgewerkt worden met een wax, sealer of coating.

De kalkpleister is onderhoudsvrij en duurzaam. Van klassiek, landelijk of romantisch zakelijk, retro, design of trendy. De kalkpleister zal door zijn veelvoud aan structuur een eigentijdse uitstraling geven aan ieder interieur.

InterPleisteris een gecertificeerde  applicateur van Frescolori producten.  Onze vakmensen volgen geregeld scholing zodat zij op de hoogte zijn van de laatste stand van de techniek en zo over de juiste kennis en vakmanschap beschikken om bij u een meesterwerk af te leveren


Kom langs in onze showroom en zie en voel wat Frescolori voor u kunt betekenen.  Of nog beter..... maak een afspraak met een van de applicateurs!


      


Frescolori Stone           

                                                                        

Er zijn vele concrete producten, maar geen zoals : Frescolori Stone


Stoneis een matte en ingetogen afwerking met een natuurlijke sfeer die doorwerkt in de ruimte. Stone geeft een gevoel van geborgenheid.

 De eigentijdse wand- en plafondafwerking Frescolori Stone is een kalkpleister die glad, schrob, kras- en slagvast en in nagenoeg elke kleur beschikbaar is.  Overtuig u zelf, een beeld zegt meer dan 1000 woorden en kom Frescolori Stone bekijken in onze showroom waar wij een gehele voorbeeld kamer hebben van alle Frescolori producten.


Frescolori Spatulata                                 

      

Spatulata  is een glanzende kalkpleister die een schitterend eigentijds effect geeft aan uw wanden en plafonds in uw badkamer maar ook elders in uw huis, denk bijvoorbeeld aan een accentwand in uw slaapkamer, hal of woonkamer.  Met Spatulata kan een bont getekend en glanzend marmereffect bereikt worden. Spatulata is in alle kleuren leverbaar.

 Interpleister showroom Frescolori                        Interpleister showroom Frescolori

Frescolori Showersysteem Spatulata

is uitstekend toe te passen in natte ruimtes zoals badkamer, toiletten douchruimtes  en keukens.

Het Frescolori showersysteem garandeert u een waterdichte afwerking met een Italiaanse stijl. De kleuren maken het mogelijk om zowel een moderne als een klassieke uitstraling aan uw badkamer te geven.