KatoenPutz

KatoenPutz, Vloeibaar behang, Japanse sierpleister


KatoenPutz, vloeibaar behang of ook wel genoemd Japanse sierpleister, is de nieuwe trend op het gebied van muur- en plafondafwerking.

KatoenPutz voelt zacht en warm aan en bestaat voornamelijk uit natuurlijke materialen waarbij wol en katoen de hoofdbestanddelen zijn.

Ook de benodigde lijm voor de hechting is op natuurlijke basis.

Door al deze bestanddelen is vloeibaar behang een ecologisch verantwoord en milieuvriendelijk product.

Onze fabrikanten gebruiken 100% biologisch katoen. BESTE AFWERKING bij SCHEURVORMING!


Als accent wordtkatoenPutzvaak aangebracht op 1 wand in de woonkamer of slaapkamer.

De voordelen van KatoenPutz

KatoenPutz lijkt de nieuwe trend te worden op het gebied van muurafwerking. Het geeft uw muren en plafonds ook niet alleen een warm en verzorgd uiterlijk, maar het heeft ook nog eens zeer veel positieve eigenschappen. De vele voordelen van Japans sierpleister zijn;

  • Geluidsabsorberend

Geluiden worden door het materiaal gedempt. Hiermee vermindert u gemakkelijk geluidsoverlast. Het is ideaal voor rijtjeswoningen, appartementen of flatwoningen.

  • Milieuvriendelijk

Omdat deze wandafwerking uitsluitend bestaat uit natuurlijke materialen bevat het geen schadelijke bestanddelen.

  • Anti-allergisch

Het materiaal is anti-statisch waardoor het geen stof aantrekt. Dit is bijzonder voordelig voor mensen met een stofallergie of mensen die kampen met ademhalingsproblemen.

  • Gemakkelijk te repareren

Japans sierpleister is gemakkelijk aan te brengen, maar ook zeer eenvoudig te repareren. Kleine beschadigingen zijn eenvoudig weg te werken door het plaatselijk wat vochtig te maken zodat u de stof weer kunt herstellen.

Japans sierpleister is heel duurzaam. Het gaat lang mee omdat het geen stof aantrekt en omdat kleine beschadigingen gemakkelijk gerepareerd kunnen worden. Japans sierpleister is misschien wel wat duurder in de aanschaf dan bijvoorbeeld rustiekputz, maar u heeft er dan ook wel heel lang plezier van. Het is zijn geld meer dan waard