POLYURETHAAN

PU GIETVLOER

PU gietvloeren

Flexibel en veelzijdig

Gietvloeren zijn ontzettend populair in een modern interieur. Dat is niet zo gek: het staat prachtig in elke ruimte: van badkamer tot keuken, van slaapkamer tot kinderkamer. Wij bieden de PU gietvloer in maarliefst 3 hardheden.

Egale PU gietvloer

Een PU gietvloer is een vloer van de kunststof polyurethaan. Deze heeft, anders dan een cementgebonden gietvloer, een rustige en gladde uitstraling en een minder robuust karakter. Ze maken elke ruimte nét een beetje mooier. Niet alleen prachtig bij een strak interieur, maar ook bij een interieur vol kleurrijke elementen.
Voordelen van een PU gietvloer


Een groot voordeel van een PU gietvloer is dat deze gegoten kan worden in talloze kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos: van natuurlijk grijs tot koper. Een ander voordeel van een PU gietvloer is dat ze elastisch zijn, en daardoor scheur overbruggend. Ook is een PU gietvloer krasbestendig, slijtbestendig en UV stabiel.


Meer informatie?

Bent u enthousiast over onze PU gietvloer en wilt u graag meer informatie ontvangen? Of wilt u graag advies bij de aanschaf van een gietvloer? Neem dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op, of nog beter kom langs in onze SHOWROOM waar u de diverse vloeren kunt zien. Onze experts staan graag voor u klaar om u te adviseren.

Strakke unie kleurige of een twee kleurige PU betonlook vloer


UNI kleur PU gietvloer


PU Betonlook gietvloer


Voordelen van een PU GIETVLOER


–Verkrijgbaar in talloze natuurlijke kleuren

Industriële, warme of sandy beach kleuren, het is allemaal mogelijk

– Elastische vloer

Een ander voordeel van een PU gietvloer is dat ze elastisch zijn, en daardoor scheur overbruggend

– UV stabiel

Ook is een PU gietvloer krasbestendig, slijtbestendig en UV stabiel.


– Zeer geschikt voor vloerverwarming

De warmte wordt optimaal door de PU opgenomen en afgegeven aan de omgeving.

Beton Passie ontwerpt aan de hand van

Moodboards

Ideen komen tot leven in een MOODBOARD. Hierin kun je met tekst, fotos, kleuren, meubels een duidelijke keuze maken voor je interieur. Wij gebruiken moodboards om samen met onze opdrachtgevers een totaal beeld te krijgen van de kleur van de vloer en de rest van de woning.Download hieronder de kleuren folder van zowel PU gietvloeren als Corestone vloeren