InterPleister Grindvloer

Siergrind & Marmerstone & Metallic vloerenDoor de diversiteit aan kleuren die steeds met de laatste trends  meegaan kunt u altijd een passende vloer voor uw interieur vinden.

De vormgevers ontwerpen regelmatig nieuwe kleurenlijnen die zelfs vooruitlopen op de laatste interieurtrends: warme, ingetogen, op de natuur gebaseerde terracotta- en okertinten voor een rustgevende basis of zachte, romige, pasteltinten voor een mediterrane sfeer, maar ook uitbundige stralende tinten zoals intens rood, diepblauw of sprankelend geel voor een kleurrijk geheel.

Schoonmaken 

Een siergrindvloer laat zich makkelijk schoonmaken met stofzuiger en een dwijl. Maar het is ook mogelijk om de vloer te voorzien van een seallaag waardoor de vloer compleet vloeistof en vuil dicht is. Wel zo makkelijk en hygienische met huisdieren en uw kinderen in huis.Siergrindvloer

Siergrindvloeren hebben een totaal eigen karakter en bestaan uit een naturel of gekleurde grindkorrel die wordt gemengd met een epoxy hars/harder.
De vloeren zijn zeer slijt- en krasvast, u kunt kiezen voor een open structuur, maar de vloer kan ook worden voorzien van een dichtzetmassa of toplak zodat vuil minder snel kan intrekken.

Marmergrindvloer

De marmergrindvloer lijkt in veel opzichten op de siergrindvloer. Maar marmertapijt heeft een eigen karakter, en heeft veel weg van de oude terrazzovloeren. In tegenstelling tot siergrindkorrels worden de marmer of terrazzo korrels niet gekleurd. De korrels zijn puur natuur,  ze worden in groeves van bergen uitgehouwen, getrommeld om de scherpe randjes er van af te krijgen en gezeefd.

Metallicgrindvloer

Uniek in zijn soort, trend zettend en een prachtige matallic effect karakteriseren de Metallicgrindvloer. Een eye-catcher in ieder interieur