CoreSTONE

Ontdek de nieuwe stonelook vloer & wand afwerkingCoreSTONE

In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, heeft CoreSTONE een ijzersterk product ontwikkeld met de natuurlijke uitstraling en structuur van beton. CoreSTONE is in vele aardetinten verkrijgbaar, zowel in een uni kleur als in een blend versie. Het systeem is naadloos en zeer geschikt om aan te brengen op vloeren en wanden. Bezoek onze Showroom waar wij CoreSTONE aan u kunnen tonen.

Ontdek de kracht van CoreSTONE!
Een natuurlijk designproduct dat tegen een stootje kan en zich thuis voelt in elk modern interieur. Bijvoorbeeld voor villas, winkels, kantoren of horeca.

InterPleister is een gecertificeerde applicateur van CoreSTONE.

Onze vakmensen volgen geregeld scholing zodat zij op de hoogte zijn van de laatste stand van de techniek en zo over de juiste kennis en vakmanschap beschikken om bij u een meesterwerk af te leveren.

InterPleister Corestone Floor

EXTREEM STERK

Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem is bestand tegen vele vormen van belasting en zeer slijtvast.

ROBUUST MAT

Een natuurlijke, betonlook uitstraling met een matte afwerking. Ambachtelijk aan te brengen op vloeren en wanden.

NATUURLIJK DUURZAAM

Bestaat voor 90% uit direct natuurlijke grondstoffen en wordt vervaardigd met Producten van Europese A-klasse leveranciers.                             


KRACHTPATSER

De hoogwaardige vloer- en wandafwerking heeft vele ijzersterke eigenschappen. CoreSTONE is sterker dan menig ander ‘betonlook’ product, vertoont geen krimp en is over bestaande tegels aan te brengen. Het product bevat geen cement en geen water, waardoor het met zijn industriële uitstraling vele malen sterker is dan leefbeton, woonbeton, betonciré of andere designbeton producten.

Het is dan ook niet voor niets dat dit CoreSTONE geschikt is voor vele toepassingen, zowel in woningen: livings, entrees, natte ruimtes als in retail, showrooms, vergaderruimtes en kantines. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

In de badkamer kan CoreSTONE verwerkt worden op zowel wanden als vloer.