Beton Ciré Badkamer & Toilet & Keuken

en VLOEREN

InterPleister Showroom badkamer      Interpleister betonlook keuken

  

Afwerkingen voor uw badkamer & toilet & keuken


Er zijn vele producten geschikt om uw badkamer te voorzien van de laatste trend of om uw badkamer die ambiance te geven die u wilt. Daarentegen is het aanbod van wandafwerking die direct in contact komt met water zoals een douchehoek beperkt. Interpleister, uw badkamer specialist, heeft de oplossing voor uw badkamer. Laat u inspireren door onze vakkundige mensen en ontwerp de badkamer van uw dromenen. InterPleister Beton Passie verzorgd uw wand en plafond afwerking van uw badkamer en kan desgewenst in samenwerking met onze vaste ERKENDE Installateur de gehele aanleg van uw sanitair verzorgen.

    

Beton Ciré op wanden

De betonlook is niet meer weg te denken uit ons interieur. Van vloeren tot tafelbladen en van krukjes tot muren: betonlook is helemaal hip en happening. Beton Ciré is gewreven, gewaxt beton dat zijn aparte structuur verkrijgt door schuring en wrijving.Beton Ciré is een zeer sterk product, omdat het bestaat uit cement, aangemengd met een hars.

- Rauw en robuust: Beton Ciré
Beton Ciré
is het meest authentieke beton. Deze allereerste variant van beton is multifunctioneel en wordt handmatig aangebracht door middel van vegende bewegingen. De hand van de verwerker is dan ook duidelijk zichtbaar in de structuur van dit beton. Het resultaat? Rauw en robuust beton dat prachtig staat in elke ruimte. In principe is Beton Ciré geschikt voor alle ondergronden, mits deze stabiel, droog en ‘niet-zuigend’ zijn. Ideaal dus voor vloeren en wanden in alle ruimtes! Combineer met zachte kleuren voor een mooi contrast en een sfeervol geheel.

Beton Ciré ook op vloer!

Beton Ciré Floor is gestuct beton dat voornamelijk toepasbaar is voor vloeren. Het heeft vaak een dikte van 2 tot 3 mm. Door het stuccen van het beton en het daarna licht te schuren, krijgt het een bijzondere uitstraling. Bij Beton Ciré Floor heb je de keuze uit vele kleuren, gelijk aan die van Beton Ciré Originale. Bij Floor is er meer en een grovere tekening zichtbaar dan bij Beton Ciré Originale. In principe is Beton Ciré Floor geschikt voor alle vlakke vloeren, maar ook als wandafwerking is Floor een echte eyecatcher!Onze toepassingen met Beton Ciré

Keukens


Vloeren


Badkamers


Trappen


Tafels


MeubelsProducten geschikt voor de badkamer, toilet en keuken:

Frescolori Spatulato (glanspleister)

Tadelakt (Marokaanse afwerking)

Beton Cire

Ardex

Corestone

Indien u een afwerking wilt die niet direct belast is met vocht en water hebben wij een scala aan producten om uw badkamer, toilet of keuken te pimpen.