Base Beton

VLOER & WAND

EEN PURE, ROBUUSTE BETONLOOK IN UW WOON- KAMER, BADKAMER OF TOILET

Base Beton voor vloer en wand

IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van BaseBeton wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt.

Hiermee onderscheidt BaseBeton zich van alle andere producten op de markt waarmee u een stoere en industriële betonlook kunt creëren. Een tweede unieke eigenschap van onze betonstuc is dat het op alle ondergronden te gebruiken is. Zelfs bestaand tegelwerk is een prima basis voor de betonstuc van BaseBeton.Uw voordeel? U wordt niet opgezadeld met moeilijk en tijdrovend sloop- en breekwerk. U vlakt het tegelwerk simpelweg uit, waarna de betonstuc meteen kan worden aangebracht. Op deze manier realiseert u al binnen twee dagen een strakke betonlook muur of vloer.

Wilt u exact weten hoe snel wij uw keuken, badkamer of toilet een nieuwe uitstraling kunnen geven? Onze medewerkers komen graag langs om uw specifieke situatie te beoordelen en stellen daarna samen met u een gedetailleerde planning op.

Bezoek onze SHOWROOM waar wij voorbeeld kamers van Base Beton hebben.  1. Voordelen van Base Beton

–Verkrijgbaar in talloze natuurlijke kleuren

BaseBeton is verkrijgbaar in acht prachtige standaardkleuren, maar is daarnaast leverbaar in iedere RAL- of NCS-kleur die u maar wenst. Geef kleur aan uw interieur en kies de betonstuc die het beste bij u past.

– Elastische vloer

Een ander voordeel van een Base Beton is dat ze elastisch zijn, en daardoor scheur overbruggend.

– Naadloze overgang van wand en vloer

Ook is een Base Beton is krasbestendig, slijtbestendig en UV stabiel.
 Doordat Base Beton zowel op wand, vloer en plafond gesmeerd kan worden heb je een naadloze overgang.

– Zeer geschikt voor vloerverwarming

De warmte wordt optimaal door de Base Beton opgenomen en afgegeven aan de omgeving. zeer snelle warmte afgifte!

Beton Passie ontwerpt aan de hand van

Moodboards

Ideen komen tot leven in een MOODBOARD. Hierin kun je met tekst, fotos, kleuren, meubels een duidelijke keuze maken voor je interieur. Wij gebruiken moodboards om samen met onze opdrachtgevers een totaal beeld te krijgen van de kleur van de vloer en de rest van de woning.Download hieronder de kleuren folder van zowel PU gietvloeren als Corestone vloeren