PU-Gietvloeren, Woonbeton & Traprenovatie

InterPleister vloeren Almere laat u graag zien wat de kracht is van pure ambacht. De Pu-Gietvloeren, Woonbeton, Base-Beton en Beton-Ciré vloeren zorgen namelijk voor een combinatie van een huiselijke sfeer, uniek gevoel en persoonlijkheid in alle ruimtes. En dat alles is met liefde gemaakt zodat thuis het allerfijnste plekje wordt!.

De woonbeton en gietvloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming

Vloerverwarming in combinatie met gietvloer en woonbeton biedt een aangename warmte en zorgt voor een besparing op de energiekosten. Bovendien kunnen radiatoren uit het zicht verdwijnen als voor vloerverwarming in combinatie met gietvloeren wordt gekozen. De naadloze vloer met Pu-gietvloer, woonbeton en grindvloer zorgt er voor dat de ruimte nog groter lijkt.

Door gebruik te maken van een naadloze gietvloer, woonbeton en grindvloer in combinatie van vloerverwarming zal door de optimale warmte geleiding het oppervlak zeer snel verwarming.

Bij Interpleister vloeren zijn de mogelijkheden eindeloos. Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor uw bedrijf of woning? Onze experts staan voor u klaar en zullen u tijdens het gehele project begeleiden.

  • InterPleister levert hoogwaardige gietvloer, woonbeton, beton ciré badkamer, traprenovatie tegen aantrekkelijke prijzen
  • Voor particulier en bedrijven
  • Qualiteit gegarandeerd door eerste klas materialen
  • Snelle aplicatietijd 3 a 5 dagen (afhankelijk van soort vloer)
  • Één aanspreekpunt voor uw project
  • Volledig op uw wensen: kies zelf uw structuur, kleur en materiaal
  • Bekijk hier de mogelijkheden en kom langs in onze SHOWROOM


.


  

Een gietvloer of woonbeton vloer de expert staat klaar

Een kwalitatieve gietvloer is samengesteld uit verschillende soorten kunststoffen of cement. Dankzij onze jarenlange professionele expertise met cementgebonden- en kunststof gietvloeren weten we als geen ander hoe we de hoogste kwaliteit gietvloer kunnen realiseren.

De Design vloeren van INTERPLEISTER zijn een genot om op te lopen en oogstrelend. Daarom is het niet vreemd dat steeds meer huizenbezitters kiezen voor de kunststof gietvloeren, woonbeton, base beton, beton ciré en grindvloeren van InterPleister vloeren.

Kunststof gietvloeren zijn naadloos, eenvoudig schoon te houden en een perfecte oplossing in combinatie met vloerverwarming. Ook zijn kunststof gietvloeren prima aan te brengen over bestaande vloeren. Of u nu uit bent op een industriële, ambachtelijke look of juist een kleurrijke vloer, wij hebben deze voor u.

Gietvloeren of woonbeton aantrekkelijk geprijsd

InterPleister levert gietvloeren, woonbeton, betonvloeren, vloercoatings en grindvloeren tegen een aantrekkelijke prijs zonder consessies te doen in kwaliteit van ons materiaal.

Contact

Woonbeton gietvloer

Woonbeton gietvloeren zijn de meest authentieke gietvloeren van beton. Vergeleken met de gietvloeren van polyurethaan (kunststof) hebben cementgebonden vloeren een wat authentieke, rauwe, robuuste look. Laag voor laag wordt de woonbeton gietvloer opgebouwd, voor een maximaal effect. Juist doordat deze vloeren niet helemaal egaal zijn, vallen vlekken, stofjes en vuiltjes niet zo op. Ook eventuele beschadigingen zijn nauwelijks storend door de robuuste structuur. Woonbeton bestaat uit natuurlijke materialen van cement, beton, pigment, water en mineralen....... klik op de balk en kom meer te weten over woonbeton vloer


PU Gietvloer

Een PU gietvloer is een vloer bestaand uit polyurethaan. Deze heeft, anders dan een cementgebonden gietvloer, een rustige en gladde uitstraling en heeft een minder robuust karakter. Een gietvloer voelt comfortabel, warm aan de voeten en is veerkrachtig. Bovendien is een gietvloer van Interpleister onderhoudsvriendelijk en toe te passen in nagenoeg iedere RAL of NCS kleur.

De PU gietvloer vormt een stijlvolle, maar ook praktische basis voor iedere interieur en is geschikt voor woning, badkamer en bedrijfsruimte en maken elke ruimte nét een beetje mooier. Niet alleen prachtig bij een strak interieur, maar ook bij een interieur vol kleurrijke elementen.

...... klik op de balk en kom meer te weten over PU Gietvloer

Base-Beton vloer en wand

EEN PURE, ROBUUSTE BETONLOOK IN UW WOONKAMER, BADKAMER OF TOILET. Base-Beton voor vloer en wand is IJzersterk, waterdicht, hygiënisch én onderhoudsvriendelijk: niet voor niets is Base Betonstuc een zeer geliefd alternatief voor tegelwerk in keukens, badkamers en toiletruimtes. De betonstuc van BaseBeton wordt bovendien naadloos aangebracht, wat slijtage voorkomt.

..... klik op de balk en kom meer te weten over Base-BetonBeton Ciré vloer, badkamer, toilet, keuken

Er zijn vele producten geschikt om uw badkamer te voorzien van de laatste trend of om uw badkamer die ambiance te geven die u wilt. Beton Cire en Base Beton zijn Daarentegen is het aanbod van wandafwerking die direct in contact komt met water zoals een douchehoek beperkt. Beton Cire en Base Beton zijn zeer geschikt voor uw badkamer. Interpleister, uw badkamer specialist, heeft de oplossing voor uw badkamer. Laat u inspireren door onze vakkundige mensen en ontwerp de badkamer van uw dromenen.


....... klik op de balk en kom meer te weten over Beton Ciré

Grindvloer

Een grindvloer is een harde zeer makkelijke vloer die door het gebruik van gekleurd grind een natuurlijke uitstraling heeft. InterPleister heeft grindvloeren in verschillende steendiktes, kleurenen materialen. Zo is er naast de gewone grindvloer ook een Marmergrindvloer en Metallicgrindvloer leverbaar. Bovendien is deze vloersoort goed geschikt om te combineren met vloerverwarming.

...... klik op de balk en kom meer te weten over Grindvloer, Metallicgrindvloer, Marmergrindvloer

Betonlook Traprenovatie

Duurzame en slijtvaste Traprenovatie

Uw trap wordt veelvuldig gebruikt en moet dus bestand zijn tegen slijtage. InterPleister gebruikt alleen materialen van absolute topkwaliteit (Beton Cire en Base Beton). Onze deskundige medewerkers kunnen vrijwel elke trap renoveren. Het resultaat is een onderhoudsvrije trap die u nooit meer hoeft te schuren of verven. Uw traptreden zijn antislip en met de natuurlijke uitstraling van Betonlook!

Al vanaf € 1450,-excl. Btw (per trap van 13 treden met stootbord) zijn uw traptreden voorzien van BASEBETON.

Uw trap kan afgewerkt worden met  BETON-CIRÉ, CORESTONE, BASEBETON of WALL TO FLOOR.

Alle producten hebben een natuurlijke trendy look die bijzonder goed past in een strak, stoer en/of modern interieur. Met het bekleden van zowel treden als stootborden in Betonlook, creëer je één geheel en krijg je het effect van een massief betonnen trap.

De VTwonen stylisten zijn dol op dit decor omdat het zo makkelijk te combineren valt binnen diverse stijlen.

...... klik op de balk en kom meer te weten over Traprenovatie


Betonlook Tafelblad en Keukenblad

Gun u zelf ook een unieke betonlook tafel.

De betonlook tafels van InterPleister worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Het beton wordt met vegende bewegingen op het tafelblad aangebracht. Iedere betonlook Tafel is dan ook uniek en bijzonder. De bladen zijn waterdicht, hittebestendig én vlekbestendig.

Toe aan iets nieuws?
Ben je op zoek naar een unieke tafel of keukenblad, wij maken de tafels en keukenbladen in verschillende kleuren met diverse bijpassende onderstellen. Liever een cover over je huidige tafel? Ook dat is mogelijk! Uw eigen ideeën worden omgezet in een concreet betonnen product. ..... klik op de balk en kom meer te weten over betonlook Tafelblad

    

Contact

Bezoek onze showroom

In onze Stukadoors SHOWROOM in Almere, waar u uw inspiratie uit onze modelkamers kunt halen, staan specialisten klaar die samen met u een plan voor uw vloer, wand- en plafondafwerking maken.

In onze showroom hebben we voorbeeldkamers van leempleisters, kleipleisters, American Clay, gietvloeren, woonbeton vloeren, sierpleisters, gladpleisterwerk, spackspuitwerk, beton ciré badkamers, italiaans pleisterwerk, Navacolor, Frescolori en traprenovatie.

Uiteraard hoort hier een gedegen uitleg en kleuradvies bij.