Tierrafino Tadelakt

De echte Marokkaanse Stone. Glanzend, exotisch en waterafstotend   Adembenemend Tadelakt

Tadelakt is een van origine Marokkaanse glanspleister op basis van natuurkalk. Door de speciale pleister langdurig met een gladde steen te bewerken en vervolgens in te wrijven met olijfzeep, ontstaat een marmerachtige structuur, die waterdicht en stootvast is. Hierdoor is tadelakt zeer geschikt voor badkamers, open haarden en ornamenten. Ook is het mogelijk vazen of wastafels geheel uit tadelakt te maken.

Door lichtinval, structuur en glans heeft Tadelakt een bijzonder authentieke uitstraling. Verschillende methodes van inwrijven – tadelakt betekent vrij vertaald inwrijven of inmasseren – en een keur aan beschikbare pleisterkleuren zorgen telkens voor een unieke afwerking, zodat geen twee projecten gelijk zijn. In de Showroom van InterPleister kunt u de mogelijkheden van deze eeuwenoude techniek ervaren. Met Tadelakt haalt u ook die prachtige mediterrane sfeer in huis.

InterPleister is officieel applicateur en partner van Tierrafino.


Onbegrensde toepassingen

Tadelakt is natuurlijk bij uitstek geschikt voor uw badkamer of toilet maar word ook veelal gebruikt als Eye catcher zoals lambriseringen, deurposten, pilaren, keuken, openhaarden, accentwanden in uw woonkamer, kantoor e.d.