Kleipleister

InterPleister klei & leem is het adres voor eigentijdse en origineel creaties met klei, leemstuc, basisleem en leemfinish.

Passie voor klei en leemstuc maakt dat wij een betrouwbaar aanspreekpunt zijn met ruime ervaringen in leem, klei, basisleem en wandverwarming. Ook bouwen wij, in samenwerking met VUUR & LEEM, leemhaarden en pizza-ovens.

Als leem- en kleistukadoors kunnen wij al jouw creatieve ideeën in praktijk brengen en daar desgewenst onze eigen inspiratie aan toevoegen. Wij geven een finishing touch aan je interieur die aansluit bij je persoonlijke leefomstandigheden en woonwensen.

Voor ieder budget hebben wij een decoratieve oplossing, laat je niet afschrikken en kom gerust langs in onze showroom. Neem de bouwtekening mee en wij zullen je versteld laten staan wat er allemaal mogelijk is.

Kleipleister

Wie zelfbewust is en een natuurlijke levensstijl net zo belangrijk vindt als een oogstrelend interieur, valt waarschijnlijk als een blok voor onze kleipleister. zelfbewust is en een natuurlijke levensstijl net zo belangrijk vindt als een oogstrelend interieur, valt waarschijnlijk als een blok voor onze kleipleister. Kleipleister, de luxe, natuurlijke, harde wandafwerking geeft klasse aan je woning. Modern en modieus is de uitstraling én woonbeleving. Kleipleister is een gezond alternatief waarmee de mooiste interieurs kunnen worden gerealiseerd. Met klei haal je de natuur in huis en alle voordelen die dat met zich meebrengt. Vocht behoort definitief tot het verleden, omdat klei ervoor zorgt dat het vochtgehalte in je huis altijd optimaal is.

Leemfinish, basisleem en wandverwarming

Basisleem is goed voor het klimaat ín je huis en daarbuiten. Binnen zorgt het voor een comfortabele en gezonde atmosfeer omdat de leem een teveel aan vocht uit de lucht haalt en het weer teruggeeft als de lucht droog is. Zo is leem ’s winters warm en ’s zomers koel. Buiten je huis draagt basisleem bij aan een geringere belasting van onze aarde omdat basisleem een 100% natuurlijk materiaal is.

Tadelakt

Tadelakt is een van origine Marokkaanse glanspleister op basis van natuurkalk en is zeer geschikt voor badkamers, open haarden en ornamenten. Ook is het mogelijk vazen of wastafels geheel uit tadelakt te maken.

Tierafino duro

Duro is een fijne leemstuc op kleur. Het heeft een zijdeglans look en is een strakke afwerking vol met leven!

Pizza-broodoven bouwen & recepten

Altijd al een eigen pizza en broodoven in je tuin willen hebben? InterPleister bouwt je droom met ecologisch leem.

Heerlijk onthaasten en kokkerellen met de familie! Niets smaakt zo lekker als een Pizza, Brood of gebakken Taart uit je eigen houtgestookte pizza- broodoven van leem.

Waarom je voor Kleipleister of leem kiest?

Daar kunnen we uren over vertellen, maar dát doen we graag tijdens een afspraak in de SHOWROOM.

Hier houden we het kort. Klei en leem is ecologisch, eigentijds, praktisch, vochtregulerend en gewoon hartstikke mooi. Het is geschikt voor bijna elke ondergrond en als je het juiste product kiest, dan kun je het in elke ruimte binnenshuis gebruiken.Persoonlijke ‘touch’

Klei en leem is verkrijgbaar in heel veel kleuren. Van fris wit tot industrieel grijs en alles daar tussenin natuurlijk. Daarom is er altijd een product dat bij jouw woonsmaak past.
Degene die de klei of leem aanbrengt heeft zijn eigen ‘touch’ bij het aanbrengen. Dát maakt jouw wand uniek!
Wil je het zelf komen bekijken? Maak dan vrijblijvend een afspraak in onze showroom.

We helpen je graag!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Openingstijden showroom op afspraak

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, zodat je er verzekerd van bent dat onze medewerkers uitgebreide persoonlijke aandacht voor jouw woonwensen hebben en je niet lang hoeft te wachten. Een kopje koffie staat alvast voor je klaar!

Maandag 8:00 uur - 17:00 uur
Dinsdag 8:00 uur - 17:00 uur
Woensdag 8:00 uur - 17:00 uur
Donderdag 8:00 uur - 17:00 uur
Vrijdag 8:00 uur - 17:00 uur
Zaterdag 9:00 uur - 12:00 uur​
Zondag Gesloten

Aangepaste openingstijden

De onderstaande openingstijden gelden voor het weekend van:
10 t/m 12 december, de kerstdagen (24 t/m 26 december) & oudjaar (31 december t/m 2 januari).

Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Bel ons voor een afspraak

036-5374494 of 06-53180112

Adres

Operetteweg 3E ,1323 VJ Almere
(naast het politiebureau)

Scroll naar top