InterPleister Vloeren

Beton-Ciré Floor          

                                        

Voor de perfecte vlakke vloer: Beton Ciré Floor

Beton Ciré Floor is gestuct beton dat voornamelijk toepasbaar is voor vloeren. Het heeft vaak een dikte van 4 tot 5 mm. Door het stuccen van het beton en het na de tijd licht te schuren, krijgt het een bijzondere look. Bij Beton Ciré Floor heb je de keuze uit de meest bonte kleuren. Anders dan Beton Ciré Originale (voor wanden en badamers) is er bij Floor meer ‘tekening’ zichtbaar, het heeft een wat grovere uitstraling. In principe is Beton Ciré Floor geschikt voor alle vlakke vloeren, maar ook als wandafwerking is Beton Ciré Floor erg geschikt!


CoreSTONE

CoreSTONE voor vloeren en wanden. CoreSTONE is uitermate geschikt voor gebruik in huis. Van entree, woonkamer en keuken, tot badkamer en toiletten. CoreSTONE verbind ruimtes door naadloze eenheid. een ideale oplossing voor een stoere, ijzersterke BETONLOOK vloer met een natuurlijke uitstraling. Hoog in comfort, leuxe uitstraling en duurzaam zijn de kenmerken van dit prachtige product. 

Wall2Floor


Wall2Floor is een speciaal ontwikkeld micro-cement systeem voor het decoratief afwerken van vloeren en wanden.

Het systeem biedt enorm veel mogelijkheden voor een unieke en luxueuze afwerking bij binnentoepassing.

De samenstelling zorgt voor een harde afwerking waardoor dit systeem op vele plaatsen in de leefomgeving kan worden toegepast.

Ook is het systeem geschikt voor toepassing in de “natte cel” van de badkamer vanwege het waterdichte karakter.