Leem een wereld van verschil

Geboren uit de passie van ecologische wandafwerking is binnen Stucadoorsbedrijf InterPleister een voorliefde voor leemafwerking en Clay ontstaan.

InterPleister heeft dan ook vele aparte leem creaties op haar naam staan. Van badkamers en boerenhoeves tot moderne woonhuizen. Leem kan overal ingezet worden als totale afwerking of als enkele eye catcher. Laat u inspireren en kom naar onze LEEM INSPIRATIE SHOWROOM waar u kennis kunt maken met dit mooie product.

InterPleister is officieel dealer en applicateur van Tierrafino.


Tadelakt de echte Marokkaanse Stone. Glanzend, exotisch en waterafstotend

Duro de hardere leempleister in kleur. Leem die tegen en stootje kan

Leemfinish & Basisleem kleur en stuc in één.       Brengt  kleur en sfeer in uw interieur


Stucco Listro de natuurlijke leem-glansstuc. Glanzend, glad en subtiel.

American Clay

Wie zelfbewust is en een natuurlijke levensstijl net zo belangrijk vindt als een oogstrelend interieur, valt waarschijnlijk als een blok voor American Clay.            

KatoenPutz is fluweelzacht, gluidsdempend en adembenemende mooi.

InterPleister Leemhaarden met warmtewand en warmtebank en authentieke Pizza- en Broodoven.


InterPleister LEEMHAARD


Ecologisch verwarmen met Rocked Leem Haard eventueel met warmte wand en verwarmde banken

Een kachel die niet rookt en al na een uur stoken een woning een dag kan verwarmen? Het kan met een Rocket Leem Haard. Met een bedrijfstemperatuur van bijna 1150 graden heeft de rocket kachel een rendement van 94,5%.

Pizza en Broodoven


Ecologische Pizza & Broodoven in uw TuinAltijd al een eigen pizza en broodoven in uw tuin willen hebben? InterPleister bouwt uw droom. Lekker onthaasten en kokkerellen in uw eigen oven. Niets smaakt zo lekker als een Pizza, Brood of gebakken Taart uit uw eigen houtgestookte Pizza- broodoven.