Passie voor Beton

BetonPassie

Passie voor Beton

Beton Passie laat u graag zien wat de kracht is van pure ambacht. De Beton Passie producten zorgen namelijk voor een combinatie van een huiselijke sfeer, uniek gevoel en persoonlijkheid in alle ruimtes. En dat alles is met liefde gemaakt, zodat thuis het allerfijnste plekje wordt!

Geniet van de kracht van  Passie

Andreas Landman

Tafels


Traprenovatie


Sichtbeton


Stone Gietvloeren

Beton Ciré Badkamer


Base-Beton 

De waterdichte Betonlook afwerking voor VLOER & MUUR!


Betonlook Keuken 

Van keuken werkbladen tot waterdichte achterwanden.


  Duurzame en slijtvaste Traprenovatie

Uw trap wordt veelvuldig gebruikt en moet dus bestand zijn tegen slijtage. InterPleister gebruikt alleen materialen van absolute topkwaliteit. Onze deskundige medewerkers kunnen vrijwel elke trap renoveren.  Het resultaat is een onderhoudsvrije trap die u nooit meer hoeft te schuren of verven. Antislip en met de natuurlijke uitstraling van Betonlook!

Uw trap kan afgewerkt worden met  BETON-CIRÉ, CORESTONE of WALL TO FLOOR. Alle producten hebben een natuurlijke trendy look die bijzonder goed past in een strak, stoer en/of modern interieur. Met het bekleden van zowel treden als stootborden in Betonlook, creëer je één geheel en krijg je het effect van een massief betonnen trap. De VTwonen stylisten zijn dol op dit decor omdat het zo makkelijk te combineren valt binnen diverse stijlen.


Beton-Ciré Floor          

                                        

Voor de perfecte vlakke vloer: Beton Ciré Floor

Beton Ciré Floor is gestuct beton dat voornamelijk toepasbaar is voor vloeren. Het heeft vaak een dikte van 4 tot 5 mm. Door het stuccen van het beton en het na de tijd licht te schuren, krijgt het een bijzondere look. Bij Beton Ciré Floor heb je de keuze uit de meest bonte kleuren. Anders dan Beton Ciré Originale (voor wanden en badamers) is er bij Floor meer ‘tekening’ zichtbaar, het heeft een wat grovere uitstraling. In principe is Beton Ciré Floor geschikt voor alle vlakke vloeren, maar ook als wandafwerking is Beton Ciré Floor erg geschikt!


CoreSTONE

CoreSTONE voor vloeren en wanden. CoreSTONE is uitermate geschikt voor gebruik in huis. Van entree, woonkamer en keuken, tot badkamer en toiletten. CoreSTONE verbind ruimtes door naadloze eenheid. een ideale oplossing voor een stoere, ijzersterke BETONLOOK vloer met een natuurlijke uitstraling. Hoog in comfort, leuxe uitstraling en duurzaam zijn de kenmerken van dit prachtige product. 

Wall2Floor


Wall2Floor is een speciaal ontwikkeld micro-cement systeem voor het decoratief afwerken van vloeren en wanden.

Het systeem biedt enorm veel mogelijkheden voor een unieke en luxueuze afwerking bij binnentoepassing.

De samenstelling zorgt voor een harde afwerking waardoor dit systeem op vele plaatsen in de leefomgeving kan worden toegepast.

Ook is het systeem geschikt voor toepassing in de “natte cel” van de badkamer vanwege het waterdichte karakter.